Lambretta'yı çok beğeniyordum, anahtarına kadar özenli oluşu vs hoşuma gitmişti ama fuarda gördüm, bindim, mıncıkladım, malzeme kalitesi vs çok tel maşa çıktı.Bence NMAX çok iyi makine o sınıf şçin fiyatlarını bilmiyorum ama eger amaç tarz olmaksa biraz evet vespa veya lambretta vb modellere gidilebilir ama kullanışlılıksa kesinlikle japonlar çok önde
:/ geçmiş olsun, lokasyon nedir?Radar Cezası aldım
2.5 Yıllık şoförlük hayatımda bir ilk…
Kocaeli/Kartepe - Sapanca Yolu:/ geçmiş olsun, lokasyon nedir?
HGS Kabı son zamanlarda bu başlıkta gördüğüm en doğru ürün. Sökmek gerekliliğini geçtim, bir süre sonra kendisi de ruhunu teslim ediyor. Geri dönüşüme başlıyor, pul pul dökülüyor.HGS Kabı
Kesinlikle cama HGS'yi direkt yapıştırmayın sökmesi gerçekten eziyet. Arabada kalan site plaka okuma zımbırtıları ve hgs'yi sökene kadar aseton bağımlısı oldum.
Goodyear Oto Güneşlik
Kapalı otopark olmayınca bir de arabanın içi siyah deri olunca (sıcak yaz günlerinde muhtemelen coss bay döner) böyle bir ürün almak istedim. Biraz nargileci pantalonu gibi oldu tam oturmadı gibi ama %70ini de kesse hiç yoktan iyidir diyorum artık. Malzemesi güzel izolasyon malzemesi gibi, fiyat farkına değer mi deneyip göreceğiz.
Ekli dosyayı görüntüle 42110