1/18 kendi w205 imin aynısını aldım. Aynı renk aynı paket aynı iç döşeme.
Çok güzel denk geldi
Çok güzel denk geldi
Güle güle kullanın.0 faizli kredi kesinlikle çok büyük bir avantaj olmuş.iPhone 15 Pro
Apple Japonya sitesinde gezerken, 36 ay 0 faiz ile satış yaptıklarını gördüm. Kredi kartına gerek yok ama harici bir kuruluş ile çalışıyorlar.
Bir yerde çalışmadığım ve kredi skorum olmadığı için kredi kartlarına 1-2 kez red yemiş olduğumdan dolayı, buna da red yerim diyerekten başvurdum. Japonya'daki kimliğim ve fotoğrafımı telefondan tarattım, onay verdi ve telefonu almış oldum. Henüz 1 yıla yakındır yaşayan birisine direkt böyle bir şey çıkması şaşırttı. Ama tabi burada oturumum var, turist değilim.
Eğer istersem, 24. ayda yeni bir iPhone'a geçmek istersem 3.yılımın ödemesini sileceklerini söylediler. Daha ne olsun. Bu vesileyle Japonya'da kredi skorumda oluşmaya başlayacak.
Telefona gelecek olursak;
Pro versiyondaki şeyler normal iPhone'da olması gerekenler. Şu anda satılan düz iPhone, bence daha çok "iPhone Lite". Pil haricinde her şeyden memnunum. Pili beni 1 gün götürüyor ama ciddi kullanıcıyı asla götürmez. Onun dışında telefonla ilgili her şey mükemmel, önermekten başka hiçbir şey yapamam.
Sağolun.Güle güle kullanın.0 faizli kredi kesinlikle çok büyük bir avantaj olmuş.
Ancak ürünle ilgili bir eleştirim olacak.15 Pro ile ilgili arkadaşlarımdan ve sosyal medyadan duyduğum en büyük şikayet kamera kalitesinin iyi olmaması.Sizin de "pil 1 gün götürüyor" demeniz açıkçası çok ilginç.Premium bir marka ve piyasanın en pahalı ürününü alıyorum ancak ciddi eksi tarafları var maalesef.Bence (sıradan kullanıcı için) 1 gün pil ömrü kabul edilemez.
Dün 600 ₺ tutarında daha benzin.Evet, bugün pompaya tam 500 yazdırdım.
...
şu forumda benden fazla yakıt alan sen varsın he =)2605 ₺ motorin
Son zamanlarda çok sık uzun yol yapıyorum. Namussuzun deposu 70 litre bu yazdığımı dün almıştım. Yarın bir o kadar daha geliyorşu forumda benden fazla yakıt alan sen varsın he =)
800 ₺ tutarında benzin.Dün 600 ₺ tutarında daha benzin.
Yağmur kaydırıcı
Bugün de 900 ₺800 ₺ tutarında benzin.
Çok iyiYaklaşık 2 saat, 2 kişi ps4 oynama. Kişi başı 40 tl