Torna işlemi için ücret çok fazla geldi bana, az daha koydam disk alıyorum sıfırF20 120i aracım için;
Mann Hava, Polen ve Yağ Filtresi Seti : 1789,50 ₺
Delphi Bobin Seti : 3500 ₺
NGK İridyum Buji Set: 1439,15 ₺
Jant kaynak ve düzeltme işlemi : 1500 ₺ (Kılıç Kardeşler Jant&Lastik - Pendik Sanayi)
Ön iki disk torna işlemi : 1200 ₺ (Hikas Fren - Kartal Sanayi)
22540/R18 GoodYear Eagle F1 Asym 5 x 2 : 6570 ₺
Taksit kalkacak söylentileri üzerine aklımda olan bobin buji değişimini ve lastikleri aradan çıkardım. Bir kaç bin daha olan bakım malzemelerini tedarik ettim.
Ay başında da Liqui Moly Top Tec 4200 5W-30 yağ ve ceratec almıştım. (1850 ₺ + 650 ₺)
Frenci arkadaş için hep iyi şeyler okuyup gittim. Başka yerde daha ucuza yaptırabilirsin ama ben farklı bir elmas vs. kullanıyorum deyince tamam dedim. Benim diskin tanesi 5100 olmuş, iki disk değişimini düşününce yapalım dedim. Disklerin maksimum ölçüsü 22mm, ben kendim ölçtüm 21.7 geliyor. Yeni disk almak istemedim açıkcası, kalkan pasodan sonra bile minimumun üstünde olacaktı zaten, varsın olsun dedim.Torna işlemi için ücret çok fazla geldi bana, az daha koydam disk alıyorum sıfır
Abi numaraları bitirmişsin ama olmaz ki böyle Hayırlı olsunKız arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak aldım. Aslında Asics alacaktım ama tam anlamıyla onun beğeneceği içime sinen bir model bulamadım. Aslında buldum da çok pahalıydı Under armour'u yine düşeş getirdim.
Arabadaki buzdolabı stoklarını doldurdum. Kullanmalık ve ikramlık ice tea, su, kırıntı ve döküntü yaptırmayan atıştırmalıklar.Oppo Reno4 BLP791 batarya
muhtelif et ürünleri ve taze kaşar peyniri
300 ₺ tutarında benzin.
Öncesinde haftanın 4 günü 600-1000 arasında benzin alışverişlerim oldu. Artık hepsini yazamıyorum :'D
37.5 bir tane kalmış ellerinde onu da ben almışım stoklarda numara bulmak çok zorAbi numaraları bitirmişsin ama olmaz ki böyle Hayırlı olsun
Çok geçmiş olsun.Kırık omzuma 1 plak, 10 vida