Fiyat uygun.Saç sakal tıraş hizmeti 120 TL
Sayın müdürüm bu gibi durumlarda çokta şaapmamak lazım, o işler şey olsada olmasada hayırlı olsun.En son bi araba aldım gibi sanki sanırım cuma günü şi yapıcam gibisi.....
Daha tam resmi şey kısmı şey olmadığından tam olarak şey yapamamakla birlikte şey yapmıyim...
Hocam bilginiz vardır diye soruyorum. Bu baklava desenli kolay temizlenen yeni nesil paspas ve bagaj havuzu üretimi yapan firmalar var. Onlar hakkında düşünceniz nedir?Corsa'ya bagaj havuzu aldım. Aynı yerden kaput izolatörü de almıştım. Çok memnun kaldım. Çok kaliteli ürünleri var.
Hangi firmalar hangi ürünlerinde iyidir bilemiyorum. Sadece kendi aracım için tercih ettiğim firmanın ürünleri genel olarak oldukça kaliteli bunu biliyorum.Hocam bilginiz vardır diye soruyorum. Bu baklava desenli kolay temizlenen yeni nesil paspas ve bagaj havuzu üretimi yapan firmalar var. Onlar hakkında düşünceniz nedir?
Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun hocam.Teşekkür ediyorum. Artık tercih edersem eğer o şekilde bir fikrim olacak.
Bugün sadece saç tıraşına 150 tl ödedimSaç sakal tıraş hizmeti 120 TL
Fiyatlar çok değişken hocam, aynı cadde üzerinde arasında 50 metre mesafe bulunan iki berber arasında 100-150tl oynuyor.Bugün sadece saç tıraşına 150 tl ödedim
BMW alınca dertlenip içen koca yürekliE90 320D :d
5 Sarı Tuborg
Çurap
Müdür aramıza hoşgeldin. Allah arıza konusu açmamayı nasip etsin. Hayırlı olsun..E90 320D :d
5 Sarı Tuborg
Çurap
Kafaya çok takmamak lazım. Geçenlerde uygun diye TP'de normal Euro Dizel aldık araçta herhangi bir değişiklik olmadı. 1 depo mazot bitti ve araçta hissedilir veyahut DPF'de hissedilir bi sıkıntı olmadı tam tersine DPF daha az tıkandı. Açıkçası mazot kalitesi bayiden bayiye değişiyor. O yüzden uygun olup üzerine katkı atmak daha mantıklı bence.Uzun süredir üzerine düşündüğüm, kafa patlattığım, uykularımı kaçıran bir konu da karar aldım.
Mazot'u artık BP'den değil Shell'den alıyorum.