1 lastik için yama ve balans hizmeti. 4 lastiğe çelik kapak ve hava basıldı. Ücret: 200₺ bana çok uygun geldi.
1 lastik için yama ve balans hizmeti. 4 lastiğe çelik kapak ve hava basıldı. Ücret: 200₺ bana çok uygun geldi.
Çiğli Atarürk Oto Sanayi’de Şükrü Rot Balans diye baya büyük ve kompleks bir lastikçi.Bu devirde emsalsiz fiyat hocam, nerede yaptırdın ?
logitech tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim: muhtemelen pili bitmeden önce mouse bozulur. üzerinde gelene ek olarak en fazla 1 tane daha duracell pil kullandırır.Logitech M330 Sessiz Kablosuz Mouse
Evdeki üç mouseta sırayla cortlayınca şöyle bişey aldım. Günlük kullanım için bana fazlasıyla yeterli ama inşallah pil düşmanı çıkmaz.
Yapma be abi, biraz iyi bişey olsun diye 200-300 liralık mouse almadık ama buna da güven olmayacak desene1400₺ tutarında benzin
1360₺ tutarında benzin
960₺ tutarında benzin
plastik şıpıdık terlik
logitech tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim: muhtemelen pili bitmeden önce mouse bozulur. üzerinde gelene ek olarak en fazla 1 tane daha duracell pil kullandırır.
Pil 2 yıl götürebilir, bu şekilde bardağın dolu tarafını düşünebilirsinYapma be abi, biraz iyi bişey olsun diye 200-300 liralık mouse almadık ama buna da güven olmayacak desene