Onun aklını...
Otopark olarak cüğara değil lastik yak yak yak...Onun aklını...
Otopark olarak cüğara değil lastik yak yak yak...
2 depo benzin, buğday&kırık mısır, civciv yemi12'lik pvc boru için kayar manşon, vileda sapı, benzin
Nasıl bi indirim abi belirli miktarda alışveriş yapınca mı yoksa direk indirimli miDecathlondan bisiklet almaya gitmiştim, ucuz 29,99 tl olan göneş gözlüğü aldım. Oda gözümü olmuyor, yanlardan sızıntı yapıyor. Aksesuar olsun diye kafamın üstüne koydum. Birde Madam Coco dn %50+50 indirimler 356 liralık halıyı 98 tlye aldım. Kızın odasına sercem.
bi yerde ölücülük sezdin mi damlıyosun yaNasıl bi indirim abi belirli miktarda alışveriş yapınca mı yoksa direk indirimli mi
Nasıl bi indirim abi belirli miktarda alışveriş yapınca mı yoksa direk indirimli mi
napalım baba işler böyle yürüyobi yerde ölücülük sezdin mi damlıyosun ya
Allah Allah , %50 + %50 olunca bedavaya vermeleri gerekmiyor muydu ?Kafadan direk ortaboy halı %50 + 50 indirim yapmışlar..
Allah Allah , %50 + %50 olunca bedavaya vermeleri gerekmiyor muydu ?
[emoji1]
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o zaten 100tllik halıdır 356tllik olsa duramazsınDecathlondan bisiklet almaya gitmiştim, ucuz 29,99 tl olan göneş gözlüğü aldım. Oda gözümü olmuyor, yanlardan sızıntı yapıyor. Aksesuar olsun diye kafamın üstüne koydum. Birde Madam Coco dn %50+50 indirimler 356 liralık halıyı 98 tlye aldım. Kızın odasına sercem.
İllaki öyledir, bende beyenmesem almazdım. Almadan önce iyice inceledim. Kumaş kalitesi 100 tlyi gecer gibi duruyor. Desenleride güzel. Renk katacak odaya.o zaten 100tllik halıdır 356tllik olsa duramazsın