En Son Ne Aldınız?

daha 1 ay önce aldığım İçinde 600gb video olan taşınabilir hardiskimi dün düşürüp bozduğumdan dolayı Lacie 2TB Porsche Design
bugünlerde var bende bi sıkıntı ama hayırlısı
Geçmiş olsun insanın içi acıyor. Arkadaşlara ailecek ilk izlemeye gidişimizde 1 TB WD harddiskimi düşürüp çöp yapti. Sağlık olsun diyip gittim Seagate almıştım bende.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun insanın içi acıyor. Arkadaşlara ailecek ilk izlemeye gidişimizde 1 TB WD harddiskimi düşürüp çöp yapti. Sağlık olsun diyip gittim Seagate almıştım bende.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sorma benim düşen de seagate 2gbdı o videolar işle ilgili 3 bilgisayardan atmam 2-3 gün sürdü ona mı yanayım. 350tl çöp oldu ona mı 1hafta önce de arabayı vurmuştum bahsettim geyik başlığında hayırlısı diye diye gidiyoruz bakalım, vardır yaradanın bir bildiği

AF54FF1D-3C45-4E05-907E-4096BD112A71.png

WhatsApp Image 2018-05-16 at 18.37.32.jpeg WhatsApp Image 2018-05-16 at 18.38.13.jpeg

İkisi de elime ulaştı, çaomiii'nin ses kalitesine bayıldım, cidden on numara. Teşekkürler @emert20
Tek eksik noktası, müzik çalarken video falan açınca sesi kesiyor. O yüzden video çekemedim :D

Ancak ses kalitesi çok hoşuma gitti. Çaomii audiye takıldı.

spigen tutamaçı da alfa'ya aldım. daha önce yine spigenin ızgaraya takılan tutamacını almıştım ancak ızgaralardan biri kırılmış, o gün bugündür yüreğim yanıyor.... Bu tutamaç oldukça sağlam duruyor, cama mı taksam napsam neetsem derken burası daha uygun gibi geldi. uzatma kısaltma döndürme her türlü opsiyon mevcut :D yapışma özelliği de oldukça sağlam duruyor. Tavsiye ederim.

WhatsApp Image 2018-05-16 at 17.17.42.jpeg
Alfa için bugün bunları aldım, taktırmak için zaman kalmadı yarın babam götürüp taktıracak.
Yüreğim yanıyor, yüreğim kanıyor. 8 bujiye 500 TL verince....

Ekli dosyayı görüntüle 13113 Ekli dosyayı görüntüle 13114

İkisi de elime ulaştı, çaomiii'nin ses kalitesine bayıldım, cidden on numara. Teşekkürler @emert20
Tek eksik noktası, müzik çalarken video falan açınca sesi kesiyor. O yüzden video çekemedim :D

Ancak ses kalitesi çok hoşuma gitti. Çaomii audiye takıldı.

spigen tutamaçı da alfa'ya aldım. daha önce yine spigenin ızgaraya takılan tutamacını almıştım ancak ızgaralardan biri kırılmış, o gün bugündür yüreğim yanıyor.... Bu tutamaç oldukça sağlam duruyor, cama mı taksam napsam neetsem derken burası daha uygun gibi geldi. uzatma kısaltma döndürme her türlü opsiyon mevcut :D yapışma özelliği de oldukça sağlam duruyor. Tavsiye ederim.

Ekli dosyayı görüntüle 13115
Alfa için bugün bunları aldım, taktırmak için zaman kalmadı yarın babam götürüp taktıracak.
Yüreğim yanıyor, yüreğim kanıyor. 8 bujiye 500 TL verince....
artık sende bir zenginsin

4 adet Goodyear Eagle F1 Assymetric 3 aldım
Ebat 225 / 40 / R18 92Y XL
Adet Fiyatı tanıdık indirimi ile 415 TL
200 TL BP akaryakıt kartı veriyor ( bunu goodyearclubdan başka ürün ve indirim kartı olarak da seçebilirsiniz)
lastiğin tanesi 365 TL ye geldi.
1 yıl yol yardım + yarılma balon gibi durumlara karşı 1 yıl lastik sigortası hediye.