Mahalledeki bebeler far camını kırmışlar.25-30 tl öyle bir acım var, işin kötüsü şimdi bir far yeni diğeri eski gözüküyor.Diğerini de değiştirmek gerekiyor zannımca. Hay ...
Mahalledeki bebeler far camını kırmışlar.25-30 tl öyle bir acım var, işin kötüsü şimdi bir far yeni diğeri eski gözüküyor.Diğerini de değiştirmek gerekiyor zannımca. Hay ...
ya farın tek camının değişebilmeinin rahatlığı ne güzel bişidir yaMahalledeki bebeler far camını kırmışlar.25-30 tl öyle bir acım var, işin kötüsü şimdi bir far yeni diğeri eski gözüküyor.Diğerini de değiştirmek gerekiyor zannımca. Hay ...
Sağolasın @DuzboruDownpipe .Doğru optimist olmak gerek.İyi tarafından bak farların yeni gözükecek Geçmiş olsun
Montajda biraz sıkıntı oluyor ama güzel bir rahatlık.İlk önce bir korktum aha dedim far, sonra camla kurtardık.ya farın tek camının değişebilmeinin rahatlığı ne güzel bişidir ya
keşke benim arabanında sadece camları değşse
yok be montajıda el alıştımı kolay açınca tasıda bir temizle unutmaSağolasın @DuzboruDownpipe .Doğru optimist olmak gerek.
Montajda biraz sıkıntı oluyor ama güzel bir rahatlık.İlk önce bir korktum aha dedim far, sonra camla kurtardık.
Orası neresi tam olarak? Cahilliğim.Eski cam mı oluyor tas?yok be montajıda el alıştımı kolay açınca tasıda bir temizle unutma
yok o gümüş renkli yerleri diyorum yansıtıcılar yaniOrası neresi tam olarak? Cahilliğim.Eski cam mı oluyor tas?
Reflektörleri(Yansıtıcı kısmı) silmeyi denedim ama yapışkanıyla birlikte geliyor.Yani soyuluyor, bu sebepten dolayı da ileri gitmedim.Uyarı için teşekkürler @emreozukanyok o gümüş renkli yerleri diyorum yansıtıcılar yani
oo eğer yansıtıcının boyası dökülüyorsa o far koöple bitmiş demektirReflektörleri(Yansıtıcı kısmı) silmeyi denedim ama yapışkanıyla birlikte geliyor.Yani soyuluyor, bu sebepten dolayı da ileri gitmedim.Uyarı için teşekkürler @emreozukan
Demeyin öyle yahu far 300 tl.Gerçi sis farları normal fardan daha iyi aydınlatıyor da oradan anlamalıydım.oo eğer yansıtıcının boyası dökülüyorsa o far koöple bitmiş demektir
asdha çifti 300 tl bedava benceDemeyin öyle yahu far 300 tl.Gerçi sis farları normal fardan daha iyi aydınlatıyor da oradan anlamalıydım.
Şu anlık biraz böyle gidelim de malum darlıktayız.Çifti değil teki olması lazım sanırsam.asdha çifti 300 tl bedava bence
çıkmacılardan bak sadece tası sağlam olanlar vardır en kötüŞu anlık biraz böyle gidelim de malum darlıktayız.Çifti değil teki olması lazım sanırsam.
http://www.parcapiyasasi.com/urundetay/8714-renault-clio-96-98-far-lambasi-sag
İkisi 450 yi bulur.