amazondan dün 5209 a p30 aldık belkide yansımıştır mate20 pro da vardı fiyat değişmemiş xiaomi de bugün ve yarın eski vergili fiyattan satacağını duyurdu mağazasındaBenim gordugum her yere yansidi. (İstanbul esnafi hepsi burada vs)
amazondan dün 5209 a p30 aldık belkide yansımıştır mate20 pro da vardı fiyat değişmemiş xiaomi de bugün ve yarın eski vergili fiyattan satacağını duyurdu mağazasındaBenim gordugum her yere yansidi. (İstanbul esnafi hepsi burada vs)
Plaka diyor ki:Sonunda ucuz yollu da olsa "Fulle dayıı" diyebildik Bi 400 Km gideriz artık
Biraz daha tecrübeleneyim tabii kiPlaka diyor ki:
''ACL FULLE GİTMEM GEREK''
Bir yazı yaz da okuyalım başkan, nasıl gidiyor motor günlükleri.Ben de bunalıp Clio'yu satıp her an 2-3 bin tl ya bir RX9 alabilirim bizimkiler neye binerse binsin artık yıldım.
Tecrübelerini bekliyorum, acı-tatlı.
Rx9 yerine dragon tavsiye edebilirim sanırım. Konforu fena değil, iki kişi çok rahat. Ama tabiki motor yetmiyor iki kişi. Olmazsa ben motora bi konu açayım.Plaka diyor ki:
''ACL FULLE GİTMEM GEREK''
Bir yazı yaz da okuyalım başkan, nasıl gidiyor motor günlükleri.Ben de bunalıp Clio'yu satıp her an 2-3 bin tl ya bir RX9 alabilirim bizimkiler neye binerse binsin artık yıldım.
Tecrübelerini bekliyorum, acı-tatlı.
Aslında Dragon daha ucuz, bulunduğum semtte de ikinci elleri daha fazla mevcut, ilanlarda falan görebiliyorum.Rx9 yerine dragon tavsiye edebilirim sanırım. Konforu fena değil, iki kişi çok rahat. Ama tabiki motor yetmiyor iki kişi. Olmazsa ben motora bi konu açayım.
En son ne aldım kısmına gelirsek ilk göz agrimiz taunusumuza antifiriz, küçük oğlumuza dragona da sele kılıfı harcadığım mantıklı 50 liralardan. Sele kılıfı dükkanlarda 40,antifiriz 60 70 lira. Internette şu para kargo da ücretsiz deyince inanmıyorlar içten içe gülüyorum
Hangi banka?1.59 dan 50 bin kredi 4 sene geri ödemeli.
Türkiye finans.işin en güzel yanı sadece 250 lira hayat sigortası tuttu onuda 36 ya böldüler.Hangi banka?
vakıf 7küsür çıkarmıştı abime hayat sigortasını. Vakıftan 1,54 faizle çekilen kredi, koç finanstan 1.99la çekilen krediden aynı vade sayısında daha pahalıya geliyordu ilginç bir şekilde.Türkiye finans.işin en güzel yanı sadece 250 lira hayat sigortası tuttu onuda 36 ya böldüler.
Ben çok geç keşfettim bu bankayı suud sermayesi falan ama ne yapalım.
Akbanka gittim 50 çekip 110 ödersin dediler.birde 1400 lira hayat sigortası istedler.
Iyiymiş gerçekten. Bu faiz oranını devlet bankaları veremiyor şu an. Nakit veriyorlar mı yoksa alinacak mal faturasina karşılık mı?Türkiye finans.işin en güzel yanı sadece 250 lira hayat sigortası tuttu onuda 36 ya böldüler.
Ben çok geç keşfettim bu bankayı suud sermayesi falan ama ne yapalım.
Akbanka gittim 50 çekip 110 ödersin dediler.birde 1400 lira hayat sigortası istedler.
Valla ben dolar aldım.poloyu sattık micranın kredisi bitince ayda 8 bin ödemeler bitti.bende kredi çekeyim dedim ilk taksit 2000 sonra 47 ay 1570 gibi bişey.Iyiymiş gerçekten. Bu faiz oranını devlet bankaları veremiyor şu an. Nakit veriyorlar mı yoksa alinacak mal faturasina karşılık mı?
hayırlı olsun hocamValla ben dolar aldım.poloyu sattık micranın kredisi bitince ayda 8 bin ödemeler bitti.bende kredi çekeyim dedim ilk taksit 2000 sonra 47 ay 1570 gibi bişey.