4 adet jant kapağı , 8 adet jant kapağı kelepçesi , 4 adet 175/65 R14 82T 4Season Lastik aldım
788 TL ödedim gelince fotoğraflarını atarım tşk axess
788 TL ödedim gelince fotoğraflarını atarım tşk axess
Bu ürünü aldım, tam fiyat performans canavarı bakalım ne kadar dayanacak
Yine depoya harcadık. Opet'ten 123 TL benzin alındı. Litresi 6.78 kuruşçukYine depoya harcadık. Opet’ten 130 TL motorin alındı. Litresi 6.54 kuruşçuk.
D&R'dan;
3 tane Plak ve 3 tane Kitap
Yorumlarını bekliyorum. Çok ağır kokmuyorsa mutlaka bunlardan alırım.
2 gündür kokluyorum koku yoğunluğu ayarlanabiliyor abi. Kapağı dönerek açılıp kapanıyor ben başta sonuna kadar açtım arabada durulmaz oldu yarısını kapattım şuan yoğunluğu iyi. Koku olarak 3-4 çeşidi var galiba hepsini deneyip en beğendiğimden devam etcem ben. Bi de arabadan inerken komple kapatıyorum kapağını baya uzun süreli olur herhaldeYorumlarını bekliyorum. Çok ağır kokmuyorsa mutlaka bunlardan alırım.
Link at2 gündür kokluyorum koku yoğunluğu ayarlanabiliyor abi. Kapağı dönerek açılıp kapanıyor ben başta sonuna kadar açtım arabada durulmaz oldu yarısını kapattım şuan yoğunluğu iyi. Koku olarak 3-4 çeşidi var galiba hepsini deneyip en beğendiğimden devam etcem ben. Bi de arabadan inerken komple kapatıyorum kapağını baya uzun süreli olur herhalde
Ben marketten aldım da google a glade jel koku yazarsan migros sanal markette falan çıkıyo abi bu bendeki mavisini ben pek beğenmedim adı da "temiz çarşaf kokusu" zaten böyle temiz çamaşır yumuşatıcı kokusu falan bekliyodum garip bişey oldu isimlere bakar kendine göre seçersin, ben yeşilinden alcam bu bitinceLink at
Annem yüksek ihtimalle BİM'den almıştı bu tarz bi koku. Golf'ün bardaklığa cuk oturuyor ve koku seviyesinin ayarlanması güzel özellik. Tavsiye edilir.Yorumlarını bekliyorum. Çok ağır kokmuyorsa mutlaka bunlardan alırım.
Zenginsin kaptan. Mi 9T'ler, Mi Band 4'ler, bakım paraları falan yaşıyorsun bu hayatı vallahiMi band 4 ve spigen kap. Ayrica 15 bin km bakimi gelen arabayi 4 bin km de bakim sigorta kasko.