En Son Ne Aldınız?

Bu ürünü aldım, tam fiyat performans canavarı bakalım ne kadar dayanacak :)
polosmart-fs17-infiniti-%C5%9Fimdi-bim-marketlerde-%C4%B0LK-SAYFA.jpg

@S.Asil 5-6 gündür kullanıyorum, 39,90 tl fiyatı var, standart orta segment bir telefon kulaklığından daha yoğun bası var, bana daha kaliteli geldi. tabiki 200-300 tl'lik bir kulaklık kadar başarı beklemeyin. Fiyatına göre iyi iş çıkartıyor, aralıksız 3 saat civarı kullanabiliyorum. Özellikle işe gidip gelirken Metro'da kablo derdinden beni epeyce kurtardı. :)

• Wow
Tepkiler: S.Asil
Migrosta satılan markasını bilmediğim şişe enerji içeceği ve Ülker napoli ten

Yorumlarını bekliyorum. Çok ağır kokmuyorsa mutlaka bunlardan alırım.
2 gündür kokluyorum koku yoğunluğu ayarlanabiliyor abi. Kapağı dönerek açılıp kapanıyor ben başta sonuna kadar açtım arabada durulmaz oldu yarısını kapattım şuan yoğunluğu iyi. Koku olarak 3-4 çeşidi var galiba hepsini deneyip en beğendiğimden devam etcem ben. Bi de arabadan inerken komple kapatıyorum kapağını baya uzun süreli olur herhalde

2 gündür kokluyorum koku yoğunluğu ayarlanabiliyor abi. Kapağı dönerek açılıp kapanıyor ben başta sonuna kadar açtım arabada durulmaz oldu yarısını kapattım şuan yoğunluğu iyi. Koku olarak 3-4 çeşidi var galiba hepsini deneyip en beğendiğimden devam etcem ben. Bi de arabadan inerken komple kapatıyorum kapağını baya uzun süreli olur herhalde
Link at :D

Ben marketten aldım da google a glade jel koku yazarsan migros sanal markette falan çıkıyo abi bu bendeki mavisini ben pek beğenmedim adı da "temiz çarşaf kokusu" zaten :D böyle temiz çamaşır yumuşatıcı kokusu falan bekliyodum garip bişey oldu isimlere bakar kendine göre seçersin, ben yeşilinden alcam bu bitince :D

Marketlerde 4-5tl abi hb kazığı yeme sakın 10 lira yazmışlar :D

Mi band 4 aldım beklediğimden daha iyi çıktı yaklaşık 5 saattir kullanıyorum iyi. Fiyat 10₺ indirim koduyla 170₺