En Son Ne Aldınız?

Fiyatlar normal aslında. Amortisör takozu da dahil.

Zaten takozların fiyatına göre sipariş verdim. Yoksa 2-3 yerden fiyat almıştım. Ancak yay takımlarında ve körük setlerinde biraz yükseklik vardı diğer firmalara göre. Ürünler tek yerden gelsin ve araba lifte çok beklemesin diye bir kaç bin TL’nin peşine düşmedim. Ayrı yerlerden sipariş versem biraz daha ucuza geliyordu.

Direksiyon kutusu değişimi 20.000 ₺
Bu durumla alakalı bir güncelleme yapalım. Dün gece arabayı park edince altından yağ aktığını fark ettim. Bu sabah kontrol ettiğimde direksiyon hidroliğinin eksildiğini ve hidrolik koyulan kutunun kapağındaki ölçüm çubuğunun kırıldığını fark ettim. Kısacası bayramda arabasız kaldım. Bu kadar yüksek ücret ödeyip rezalet bir hizmet aldığım sözde "en büyük" direksiyon servisi olan artı direksiyonu asla tavsiye etmiyorum.

%16 proteinli panettone unu
%12.5 ve %14 proteinli pizzalık unlar
7 tahıllı un, ekmeklik zibilyon çeşit un
Kız arkadaşa küpe, yüzük,kolye zart zurt
Tüylü kelepçe, trafik polisi kostümü ( neden diye sormayın :) )
1kg kıyma ( zengin hissediyor)
2.5 lt kola (çok zengin hissediyor)
Cem Uzan'ın hayatımıza soktuğu şimdilerde kara borsa fiyatına satılan 1 kutu pringles
Porsche 911 gt3 ( halıda çok iyi gidiyor, siyah renk ile gayış paket egea kadar olmasa da baktırtıyor kendine)

henüz değil ama sanırım şanzımanı kucağıma aldım. 180 binde yağı bile değişmemiş DSG duyan usta çok heycanlandı görmem lazım bunu mutlaka gel dedi.

Kavrama - volan - şanzıman/mekatronik yağları - genel temizlik - periyodik bakım 60bin dolar
Güncel geçeyim.

bu fiyattan anlaşıp programı uyduramamıştık. aynı usta yeni yerine geçtiği için kampanya yapmış. direk kapızladım. aynı tarife tam 6 ay sonra 50bin TL. Salı günü götüreceğim inşallah.

%16 proteinli panettone unu
%12.5 ve %14 proteinli pizzalık unlar
7 tahıllı un, ekmeklik zibilyon çeşit un
Kız arkadaşa küpe, yüzük,kolye zart zurt
Tüylü kelepçe, trafik polisi kostümü ( neden diye sormayın :) )
1kg kıyma ( zengin hissediyor)
2.5 lt kola (çok zengin hissediyor)
Cem Uzan'ın hayatımıza soktuğu şimdilerde kara borsa fiyatına satılan 1 kutu pringles
Porsche 911 gt3 ( halıda çok iyi gidiyor, siyah renk ile gayış paket egea kadar olmasa da baktırtıyor kendine)
hepsi tamam da, ben çeşit çeşit una takıldım. hayır neden yani? Ben bunu ister istemez soruyorum efenim.

Pusuda bekledikçe fiyatı artıyordu. Kampanya ıvız zıvır tanesi 6250ye geldi. Aydında esnafta en düşük söyleyen 7800 TL dedi. (Vicdansızlar!)

@Cenk tavsiyene uydum kardeşim, bütçeyi bir tık yukarı çektim ama en azından kafam rahat olacak.

1774301609818.png

Son düzenleme:
Pusuda bekledikçe fiyatı artıyordu. Kampanya ıvız zıvır tanesi 6250ye geldi. Aydında esnafta en düşük söyleyen 7800 TL dedi. (Vicdansızlar!)

@Cenk tavsiyene uydum kardeşim, bütçeyi bir tık yukarı çektim ama en azından kafam rahat olacak.

Ekli dosyayı görüntüle 54440
Hayırlı olsun hocam. Diğer seçeneklerin de kötü değildi ama ortalama ürünler yerine premium bir ürüne yönelmiş oldun. Tahminimce memnun kalacaksın diye düşünüyorum.