Tmm eskisiyle aynı yere koyarım ama bu bantlaTavsiye etmem, 5-10 dk.da kapağı indirirsin. Çok dayanıklı bir kapak değil
Tmm eskisiyle aynı yere koyarım ama bu bantlaTavsiye etmem, 5-10 dk.da kapağı indirirsin. Çok dayanıklı bir kapak değil
Hala korfezde veya istanbulparkta araba kiralanmiyor dimi nurburing gibi? İlla kiralik i20 alip pisti toz duman mi edelim25 Nisan Körfez Yarış Pisti Track Day - Sabah Seansı Bileti
Organizasyonu Lapis Akademi düzenliyor. Seans almak isteyen olursa diye yazmak istedim. @Otto Çevrimi ile piste çıkacağız. Seyirci ücretsiz.
Ralli spec Egea kiralanabiliyor da 15bin küsurHala korfezde veya istanbulparkta araba kiralanmiyor dimi nurburing gibi? İlla kiralik i20 alip pisti toz duman mi edelim![]()
2 seansta kaç tur atılıyor aceb, kask dahil 6.3k ₺ az para değil gibi25 Nisan Körfez Yarış Pisti Track Day - Sabah Seansı Bileti
Organizasyonu Lapis Akademi düzenliyor. Seans almak isteyen olursa diye yazmak istedim. @Otto Çevrimi ile piste çıkacağız. Seyirci ücretsiz.
Yok ya degmez o paraya haftalik arac kiralarim daha iyiRalli spec Egea kiralanabiliyor da 15bin küsur![]()
Lapid Akademi'nin internet sitesinde detaylıca yazıyor.2 seansta kaç tur atılıyor aceb, kask dahil 6.3k ₺ az para değil gibi
Pisti de deneyimlemek lazım ben de merak ediyorum ama dediğin gibi 15bin az para değilYok ya degmez o paraya haftalik arac kiralarim daha iyi
2 seansta kaç tur atılıyor aceb, kask dahil 6.3k ₺ az para değil gibi