Hocam iyi akşamlar. İmzanız özelinde konuşacak olursam tam tersi şekilde insanlar c segmenti araçtan yüksek ihtimalle kendi sürüş yeteneklerinin de üzerinde dinamikler beklerken konu dsg gibi bir performans şanzımanına gelince ne gerek var bu kadar hızlı şanzımana diyorlar. üstelik bu şanzımanın iyi yakıt tüketimi avantajına rağmen. yani demek istediğim evet imzanızdaki gibi bir tutarsızlık var olabilir. fakat yukarıda yazdığım gibi tam tersi bir tutarsızlık da var. bu sebepen burada herkes şapkayı önüne koymalı. ayrıca yine kendi görüşümdür vw grubu fanatikliği yapacak insanların sayısı maksimum 5 dersek forumun kalanı bu sayıya ciddi üstünlük kuracak şekilde bir karşı fanatiklik yapıyor. zaten vw başlıklarındaki en az 5 sayfa yoruma bakarsak bu durum görülecektir.Direk çöp rezil iğrenç gibi tabirleri kullanmadan, sözlerini biraz daha tartıp, süzgeçten geçirip farklı kelimelerlede olsa asıl düşüncesinin temelde bu olduğu, imalarından anlaşılan bir kitle var benim gördüğüm Mesela ufak bir örnek vereyim imzamda belirtilen olayı okuyabilirsiniz. İnsanlar tabiki herhangi bir markanın fanatiği olabilir bu insan doğasında var ama bu denli benimsemek, bazı gerçekleri görmemelerine ya da görüpte görmemezlikten gelmelerine itiyor onları maalesef.Keşke ben bunu şu şu kusuruna rağmen seviyorum diyebilsek ama sadece forum değil genel olarak toplum yapımızda bizim olan mal en iyisi diğerleri en kötü düşünce yapısı hakim, en azından benim gözlemlerim bu yönde.
ayrıca dürüst olayım ben kendimin forumdaki kişilerce vw fanatiği olarak görüldüğümü düşünüyorum. (hatta biliyorum diyebilirim sırf bu yüzden arabadan anlamıyor yaftası da yedim) fakat bu kişiler bilmiyor ki ben bir alfa romeo kullanıcısıyım ve aracım sürüş dinamikleri herkesçe saygı duyulan tam bağımsız süspansiyonlu bir model. yani vw ni savunacak bir durumum yok. yalnız esp ile yürüyor, vw bozuluyor, kafadan kayıyor, alt yapısı zayıf(ki polo overengineered, golf tdi 5 yıldız, passat çok iyi yol tutuyor yorumları almışken) gibi sahibi olabilecek insanlara saldırı niteliğinde yorumları doğru bulmuyorum. bu sebepten kendi durumuma bile "bu insanlar bu kadar limitlere takılacak ne kullanıyor acaba" demeye getiren bir yazı yazdım çok uzun olduğunu biliyorum fakat dediğim gibi burada herkes şapkayı önüne koyup daha olgun yorumlar yapmalı bence.