Suzuki Vitara S 1.4 Boosterjet(Turbo) 4x4 kullanıyorum. 140 HP, 0-100 fabrika verisi 10.2 saniye ama videolarda 10 'un altına iniyorlar. Tüketim verisi fabrika 6,4 lt diyor, ben sıkışık tepişik Ankara trafiğinde 7,2 lt 'deyim. Uzun yolda 1,5 lt kadar daha iniyor.Daha önce DSG Golf ve EDC Clio kullandım. Bundaki otomatik şanzıman tork konvertörlü Aisin marka, çok keyifli ve sorunsuz. Bu sitede atmosferik Vitara test sürüşü yapılmıştı. Benim kullandığım araçla o test yapılanın alakası yok. Leğen plastiği falan diye dalga geçilmişti. Bir gidip S versiyonunu inceleyin lütfen. Konu sorunsuzluk olunca, çok yaygın bir araç olmasa da Suzuki 'nin de en sorunsuz araçlar listesine yazılması gerekir. Performansını anlamak için 1.4S versiyonu için test sürüşü yapın, özellikle Sport modunda. Ayrıca bu performansa sahip aracın hafife alınmayacak bir de bir arazi kabiliyeti var. Videoda ustalar ve herkes "Japon sorunsuz" diyor ama sürdüğüm tüm atmosferik CVT araçlar içimi baydılar, ruhumu daralttılar. 1.4 Vitara ise içimi açıyor. Japon markası ama Macaristan üretimi. Japon 'dan saymazsanız bilemem