Benim arabalı anım yok valla, ama 10 Tlye internetten win10Key almıştım(xx.07.2018), dün arkadaşa 45e bulduk.
benim arabada iyi niyet kalmamış hocam bakımları özel serviste yapıldığından dolayı iyi niyet garantisi kapsamından çıkmış benim arabam onun için her mekatronik değişimi pahalıya patlıyorBenim de 120.000 bakımı bir daha ki bakım.Triger falan değişecek.Biraz tuzlu oluyor.Mekatronik iyi niyetten mi değişti hocam.Lpg işine hiç girmeyin bence
Ne kadar tutuyor hocam aşağı yukarı?Ben de dsg kullanıyorum dabenim arabada iyi niyet kalmamış hocam bakımları özel serviste yapıldığından dolayı iyi niyet garantisi kapsamından çıkmış benim arabam onun için her mekatronik değişimi pahalıya patlıyor
2.500-3000 civarıNe kadar tutuyor hocam aşağı yukarı?Ben de dsg kullanıyorum da
zamlardan önce şuan 5.000 falan diyolardır2.500-3000 civarı
İstemsizce cep telefonunu elime alıp maaşını hesapladım, 3.412,5 lira, zenginsin.2004 clio 2 dynamique 21.750'ye aldım şuanda aynı aracın sıfırı 81. 900 TL o zaman için aracı almak için yaklaşık olarak 16 aylık maaşımı vermem gerekiyordu şuanda aynı şekilde araç almak için 24 aylık maaşımı vermem gerekiyor maaş artışı ve ürün artışını oranlayacak olursak %50 zararda olduğumuzu görüyoruz alım gücü artması gerekirken her geçen gün azalıyor.
bide bu fiyatlar özel serviste bu şekilde eğer doğuşa gitsek 9-10 bin TL tutabilir2.500-3000 civarı
playstation 4 güncel fiyatları 3.000 TL2001 Şubat playstation 1 - - >90tl
2001 Mart playstation 1 - - - >170tl
Bu oku atmayın işte bu ok zehirliHerkese merhabalar.Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama biraz hayıflanmak için biraz da nereye gittiğimizi görmek için bu konuyu açmak istedim.Geçmiş yıllardaki araç fiyatlarına bakılınca üzülmemek elde değil.Şimdi herkes geçtiğimiz yıllarda aldığı araçların o zamanki fiyatlarını yazabilir mi?Sıfır veya ikinci el farketmez.Ben başlıyorum:
İyi forumlar...
valla o ok kalbimizin ortasına saplandı ve şuanda okudukça hayıflandırıyor şaka gibi ya zamanında en boş paket polo 29 küsür bin TL imiş şimdi o paraya şahin alınıyorBu oku atmayın işte bu ok zehirli
ben o zamda kaldım guncelleyemedimplaystation 4 güncel fiyatları 3.000 TL
1 sene önce 1500tlye almıştım yuhplaystation 4 güncel fiyatları 3.000 TL
O zaman dq200ü okşayarak kullanmaya devambide bu fiyatlar özel serviste bu şekilde eğer doğuşa gitsek 9-10 bin TL tutabilir