ETS 2 konvoy

Ben bilgisayardan anlayan biri değilim ki ondan dolayı toplamam imkansız. Bilgisayar meselesine cidden canım sıkılıyor valla.
Hacim ben de senin gibi 0 anlardım pc'den biraz araştırdım mi hemen çözüyorsun. Toplayalı 3 ay oldu çok memnunum aynı paraya laptopta 950m alırken şimdi 1060 aldım

Bizde düşünüyoruz iyi birşeyler toplamayı ama aydan aya:)
bir anda alamayacagız bakalım:)
Laptop fiyatları çok uçuk yahu bu arada:eek:

Son düzenleme:
Kurtulsam kaç yazar ETS2 kaldıracak bilgisayar en aşağı 2.5 3k ben satsam satsam en fazla 1200'e satarım PS4'ü. Kalan parayı nasıl tamamlayacam banka mı soyayım? PS4'e çıksa tanıdıkta olan G27 var onuda alacam da çıkmıyor işte. Oyunu yapanların evine allah ateşler salsın.
Yok be abim geçen ay 1400 liraya 2.el laptop aldım, onda da oynuyorum. Hatta eldeki eski laptopları filan verdim, yanında plastik mandal, leğen filan da vermiş olabilirim :) çetin pazarlıklar yaptım. Üstüne 1000 lira verip aldım laptopu.

Yok be abim geçen ay 1400 liraya 2.el laptop aldım, onda da oynuyorum. Hatta eldeki eski laptopları filan verdim, yanında plastik mandal, leğen filan da vermiş olabilirim :) çetin pazarlıklar yaptım. Üstüne 1000 lira verip aldım laptopu.
İkinci el bişeyler almayı bende düşündüm ama çevremdeki herkes aman ikinci el bilgisayardan uzak dur falan dedi ondan dolayı bir daha hiç konusunu açmamıştım. Sence 1700TL civarina ikinci el almak mantıklı mı?

ETS PS4'e sittin sene gelmez. Bu oyunu yataşan mod yapan topluluklar. Yoksa eski Hard Truck'lar gibi mod yapımına kapalı olsa onlar gibi zamanla ölürdü piyasada. Mod olayı da PS4'te olamayacağı için oyun çıktığı gibi ölür.

ETS PS4'e sittin sene gelmez. Bu oyunu yataşan mod yapan topluluklar. Yoksa eski Hard Truck'lar gibi mod yapımına kapalı olsa onlar gibi zamanla ölürdü piyasada. Mod olayı da PS4'te olamayacağı için oyun çıktığı gibi ölür.
Bir de çok fazla tuşa ihtiyaç var. G29 bile tek başına yetmiyor, klavyeden yardım alıyorum.

Son düzenleme:
Logitech'ten sadece G29 var PS4 için fakat o da maalesef hak ettiğinin çok üstünde satılıyor ülkemizde. Uygun yollu olarak Thrustmaster T80 var 624 liralık fiyatıyla ama o da ne kadar tatmin eder bilemiyorum. 600 liranın bu seviyedeki direksiyon için uygun yollu olmaması da ayrı bir sıkıntı tabi.
https://www.ortombo.com/t80-playstation-direksiyonu/
Bunlar Mediamark'ta 200-300 falandı yanlış hatırlamıyorsam ne kadar uçmuş yav :D

Dostum, parça seçimi konusunda yardımcı olabilirim. SDN'de moderatörüm. Vatanda listeyi veriyorsun hazırlayıp veriyorlar zaten o yandan sıkıntın olmasın. Markaya gereksiz yere para verme ama G27'nin piyasası gereksiz fırladı. Temmuzda 650 TL'ye aldım ben şu aralar 800TL'nin altına eli yüzü düzgün yok.
Hocam vatanda pc yi hazırlerken Windows kuruyorlar mı bizim mi kurmamız gerek.

Logitech'ten sadece G29 var PS4 için fakat o da maalesef hak ettiğinin çok üstünde satılıyor ülkemizde. Uygun yollu olarak Thrustmaster T80 var 624 liralık fiyatıyla ama o da ne kadar tatmin eder bilemiyorum. 600 liranın bu seviyedeki direksiyon için uygun yollu olmaması da ayrı bir sıkıntı tabi.
https://www.ortombo.com/t80-playstation-direksiyonu/
Biraz dandik olduğu fotoğraflardan belli oluyor. Valla cevrede hiç tanıdıkta g29 yokki şöyle 1 ay kullanayim. 1 ay vermek isteyen olursa falan kapım acik :).

Ati hd6350 ve 2.93 ghz pentium işlemci ile Low ayarlarda oynuyorum. Bundan 1-2 sene önce bu sistemle medium da oynuyordum ardından PC arızalanıp bilgisayarcı ya verdikten sonra daha da kasmalar olmaya başladı.