ETS 2 konvoy

Böyle olmaması gerekiyordu. Çok ilginç.
Şöyle ki; ben oyunu gittim elden cd olarak orijinal satın aldım. Oyunu steam üzerinden almadım ve yükledim oynadım. Steam'e oyunu tanıttım kütüphaneye ekledim ama ' yükle ' seçeneği çıkıyordu. Ben oradan yüklemek yerine normal cd ile yükledim. Şimdi dlc'yi steam üzerinden satın alınca mecbur oyunu steam üzerinden yüklemem gerekti tekrardan. Yoksa eski profilimde cd'den yükleyip oynadığım için steam'in dlc'sini tanımadı.

Son düzenleme:
Şöyle ki; ben oyunu gittim elden cd olarak orijinal satın aldım. Oyunu steam üzerinden almadım ve yükledim oynadım. Steam'e oyunu tanıttım kütüphaneye ekledim ama ' yükle ' seçeneği çıkıyordu. Ben oradan yüklemek yerine normal cd ile yükledim. Şimdi dlc'yi steam üzerinden satın alınca mecbur oyunu steam üzerinden yüklemem gerekti. Yoksa eski profilimde cd'den yükleyip oynadığım için steam'in dlc'sini tanımadı.
Geçmiş olsun. 50'ye direk Cheat Engine ile getirebilirsin aslında :D

Geçicem o yollardan ama işte oyuna sıfırdan başlayınca kolay olmuyor. Güçsüz tırlar veriyorlar, volvo fh serisi motor modu indirmiştim, o motorlardan birini alacağım. Tamam hile istemiyorum dedim ama 460 hp'lik motor da yetmiyor yani. 300 km'lik yol git git bitmiyor.

Konsola çıkmaz hacım, konsollarda olmuyor pek simulasyon oyunları. Sen ondan kurtul bi pc almaya bak
Kurtulsam kaç yazar ETS2 kaldıracak bilgisayar en aşağı 2.5 3k ben satsam satsam en fazla 1200'e satarım PS4'ü. Kalan parayı nasıl tamamlayacam banka mı soyayım? PS4'e çıksa tanıdıkta olan G27 var onuda alacam da çıkmıyor işte. Oyunu yapanların evine allah ateşler salsın.

Topla Topla Topla metodu kurtarmaz mı? Hani en azından açacak kadar
Böyle bir cihazla rahat rahat oynarsınız hocam. ETS oynamak için uçuk cihazlara ihtiyaç yok ama oyunlarda ölçeklendirmeyi arttırmayı veya 4k oynamayı düşünüyorsanız bilemem.
Ben bilgisayardan anlayan biri değilim ki ondan dolayı toplamam imkansız. Bilgisayar meselesine cidden canım sıkılıyor valla.

İskandinavya paketiyle birlikte kabin aksesuarlarını da ekledim bugün. Tüm dlc'lere baktım ve harbi ihtiyacım vardı. Oyunu oynarken aracın içi çok sıkıcı geliyor farklılık arıyordum. Kabin içi aksesuar dlc'si cidden efsane olmuş. Özellikle kafası oynayan köpeklere bittim :D

Ben bilgisayardan anlayan biri değilim ki ondan dolayı toplamam imkansız. Bilgisayar meselesine cidden canım sıkılıyor valla.
Anlayan birilerinden yardım almayı dene ceyhunum. Lap top almaya kalksan dünyanın parasını veriyorsun ve yine de full ayarlarda oynamakta zorlanıyorsun. Toplatmak her zaman daha iyidir. Eğer yardım alabileceğin birileri varsa bu mevzuda uygun fiyatlara toplatabilirsin.

Dostum, parça seçimi konusunda yardımcı olabilirim. SDN'de moderatörüm. Vatanda listeyi veriyorsun hazırlayıp veriyorlar zaten o yandan sıkıntın olmasın. Markaya gereksiz yere para verme ama G27'nin piyasası gereksiz fırladı. Temmuzda 650 TL'ye aldım ben şu aralar 800TL'nin altına eli yüzü düzgün yok.

Dostum, parça seçimi konusunda yardımcı olabilirim. SDN'de moderatörüm. Vatanda listeyi veriyorsun hazırlayıp veriyorlar zaten o yandan sıkıntın olmasın. Markaya gereksiz yere para verme ama G27'nin piyasası gereksiz fırladı. Temmuzda 650 TL'ye aldım ben şu aralar 800TL'nin altına eli yüzü düzgün yok.
Eğer 1700 civarına gelirse 1 2 hafta icinde bilgisayar işine girebilirim. G27 bizim tanıdıkta var o al kullan diyor onu alacam o konuda da sıkıntı yok.