Open pipe demekgürül gürül konusunda benim Merco'larda open pipe var ses nasıl güzel anlatamam![]()

Open pipe demekgürül gürül konusunda benim Merco'larda open pipe var ses nasıl güzel anlatamam![]()
Kanka bende daf tuning pack var oyunda bence en estetik duran pack daf da çok sevdiğim bi çekici. Fakat benim araca scania r730 makinesi swapladık ve 6 ileri manuel şanzıman vardı kanka stage 6 volvo 750 ile kafa kafaya gazlıyoduk en son 3 kişi rol yaparken @Bedirhan ile patladık makineler perte ayrıldı.Değişik bir çekici her şeyi vasat geliyor ama dönüş çapı yokuş becerisi falan mutluyum onunla.Yaso bak hele
Ya basta merco cok seviyodum sonra baktim volvo daha iyi gidip daha iyi duruyo hemen iscilere verdim merco yu kendime 700 kusur hp lik volvo aldimOpen pipe demekMersolar fazla yatıyor diyorlar ben daha çok tipini beğenemiyorum
Sanırım Daf'cı oldum ben ya.Filoya volvo alıyorum kendim daf
Haftasonu guzel olur aslinda, calisanlar evinde olur vs bence daha mantikli sankiNe zaman toplaniyoruz.
Volvoyu sevemiyorum ben acayip fantastik kazalar yapıyorumYa basta merco cok seviyodum sonra baktim volvo daha iyi gidip daha iyi duruyo hemen iscilere verdim merco yu kendime 700 kusur hp lik volvo aldim
ya ben ne taklalar attım hahahahah 170 ile viraj kastım sonra yaradana sığınıp baaaaaaaam diye koydum bariyereVolvoyu sevemiyorum ben acayip fantastik kazalar yapıyorum![]()
En acısı ne biliyor musun 145 le arkada 24 tonluk dinamit var; Tam döndüm dönücem bir anda şeridini değiştiren polis arabası %55 hasar,1100 euro hız cezası; 400 euro kaza cezası ... Ağladığımı hatırlıyorumya ben ne taklalar attım hahahahah 170 ile viraj kastım sonra yaradana sığınıp baaaaaaaam diye koydum bariyere![]()
ben hız cezalarını kapattım ya uğraşamıyorum sürekli ceza ceza kazandığım cezaya gidiyoEn acısı ne biliyor musun 145 le arkada 24 tonluk dinamit var; Tam döndüm dönücem bir anda şeridini değiştiren polis arabası %55 hasar,1100 euro hız cezası; 400 euro kaza cezası ... Ağladığımı hatırlıyorum![]()
Aynen öyle 30k euro luk 1000kmlik yük alıyorum diyelim.Ulaştığımda cezalara mazota geçiş ücretlerine ödediğim ort 5k para oluyor alıştım sanırım koymuyorben hız cezalarını kapattım ya uğraşamıyorum sürekli ceza ceza kazandığım cezaya gidiyo![]()
ben o yüzden hep milletin işini yapıyorum belki 10k daha az kazandırıyo ama en azından tüm masraflar iş verene aitAynen öyle 30k euro luk 1000kmlik yük alıyorum diyelim.Ulaştığımda cezalara mazota geçiş ücretlerine ödediğim ort 5k para oluyor alıştım sanırım koymuyor
Uzun zaman sonra artık bi konvoy düzenlemeliyiz![]()
Lastik patlıyor mu %100'de? Yolda kalıyor musun? Ben %5'ten fazla lastik hasarı görmedim kendi oyunumda da merakımdan soruyorum
Hiçbir şey olmuyor abiLastik patlıyor mu %100'de? Yolda kalıyor musun? Ben %5'ten fazla lastik hasarı görmedim kendi oyunumda da merakımdan soruyorum![]()
Zorlaya zorlaya Turkiye'ye gelirler belki