Olabilir saat kaç gibi steam kullanıcı adı RoninJRYarın 19 mayısa özel bi konvoymu yapsak
Olabilir saat kaç gibi steam kullanıcı adı RoninJRYarın 19 mayısa özel bi konvoymu yapsak
Beyler, bilgisi olanlar için ufak bir soru; oyunda götüreceğim yükleri seçerken toplam paradan ziyade mesafe başına ücrete bakıyorum. Önemli olanın toplam ücretten ziyade bu olduğunu düşünüyorum. Fakat benim derdim çok para kazanmaktan ziyade daha fazla tecrübe puanı getiren yükler götürmek. Uzun yol, ADR, hassas yük gibi özellikte olan yükler fazlaca tecrübe puanı getiriyor. Özellikle uzun yol yükleri. Ama sorum şu ki alacağımız yüklerle ilgili özelliklere bakarken hangi yük ne kadar tecrübe puanı veriyor bunu öğrenmenin, yükü seçmeden önce ve teslim etmeden önce ne kadar tecrübe puanı verdiğini görmenin bir yolu var mı ?
Her türlü detaya göre yük seçebiliyorken tp puanına göre yük seçemiyor olmak, hangi yükün ne kadar tp puanı vereceğini önceden bilememek bana çok saçma geldi. O sebeple ' galiba ben bilmiyorum ' ikilemine düştüm.Yok diye biliyorum emin değilim.
bu special transport parasına değermi sizce alan kulanan var mı?
bu special transport parasına değermi sizce alan kulanan var mı?
Bende problem çıkmaya başladı yahu, oyunda nakliye piyasasını göremiyorum
Bir ara konvoy yapalım ahali ne dersiniz ?
Bi kaç gün önceden konuşalım kendimizi ayarlarızOlabilir.
Saatede göre değişebilir ama bende müsaitimO zaman ayın 3'ünde yapalım ne dersiniz ?