bana da uyarBana da uyar
Kötü olmuşta o trafikte niye terss ? Geçmiş olsun.Dün 3 gün ban yedim sanıyordum 3 ay ban yemişim aahahahhaahHesap bulamazsam ben iptalim
![]()
Bi akıllı benim tersten gazlaya gazlaya gidiyordum
yani muhtemelen ama arkadaştan hesap isteyim belki bossa verirAkşam yapamıyoruz sanırım![]()
Ben gelirim olursa dediğim gibi müsaitimyani muhtemelen ama arkadaştan hesap isteyim belki bossa verir
Kişisel dorse olmadığın da sadece yük ağırlığı ekleniyordu. Kişisel dorse gelmesiyle ağırlık ve fiziğinin eklenmesi çok daha gerçekçi olmuş.Beyler size bir sorum olacak. 1.32 güncellemesinin beta sürümünü yükleyen ve kişisel dorse satın alıp kullananlar daha iyi cevaplayacaktır. Zira ilginç bir mevzu.
Kişisel dorse gelmeden evvel yük alacağım zaman yükün ağırlığı ( tıbbi aşılar diyelim ) misal veriyorum 5 tondu. Haliyle oyun fiziği 5 tonluk yüke göre düzenlenmiş oluyor ve virajlar, hızlanma gibi şeyler 5 tonluk yüke göre ayarlanıyordu.
Kişisel dorse gelince, satın aldığım dorselere baktım ki bu sefer dorse ağırlıkları da eklenmiş. Örneğin dorselerden birinin boş ağırlığı 12 tondu. Kargo marketten yine tıbbi aşılar kargosunu seçtim, kargonun ağırlığı ise yine 5 ton olarak gözüküyor. Fakat daha önce ki duruma göre bu sefer 12 ton dorsenin ağrılığı + 5 ton kargonun ağırlığıyla beraber 17 tona çıktı.
Netice itibariyle önceki sistemde dorseli haliyle 5 tonluk tıbbi aşılarla tır daha hızlı giderken ve iyi viraj alırken, kişisel dorseyle birlikte aynı tıbbi aşılar ( satın aldığınız dorsenin ağırlığına göre artık ) 17 tona denk gelince haliyle hızlanma ve viraj limiti düştü. Ben anlamadım ki önceki sistemde dorsenin ağırlığı oyun fiziğine eklenmiyor muydu ?
Ama nasil oluyor. Mesela kisisel dorse gelmeden evvel tibbi malzeme tasiyorsun parantez icinde 5 ton yaziyor. Ama bu 5 ton, dorse + yuk agirligi seklindeydi. Cunku tir cok hizli gidiyordu. Yani 5 tonluk yukun fiziklerini yaparken dorsenin bos agirligini hesap etmemis olamazlar diye dusundum.Kişisel dorse olmadığın da sadece yük ağırlığı ekleniyordu. Kişisel dorse gelmesiyle ağırlık ve fiziğinin eklenmesi çok daha gerçekçi olmuş.
4 sayfada burada anlatıyor hocam mp nasıl kuracağınızı. Buradan bakarak kurulumu yapabilirsiniz.var mı bu aralar konvoy ? ama öncesinde bana teknik destek şart online a yeni giricemsadece standart ets2 var herhangi bir dlc yok
multiplayer işini biliyordum yaptım da dün truckersmp'den. Steamden çok zaman önce almıştım evet, oynayacak pc olmayınca duruyordu4 sayfada burada anlatıyor hocam mp nasıl kuracağınızı. Buradan bakarak kurulumu yapabilirsiniz.
https://pchocasi.com.tr/euro-truck-simulator-2de-multiplayer-rehberi-22066/?icsayfa=1
Ets 2'de 1.32 güncellemesi yeni bittiği için multiplayer'a bir süre girilemiyor çünkü 1.31 sürümünü destekliyor şuan. O yüzden multiplayer'a güncelleme gelmesini bekliyoruz.
Bu arada ets 2 oyunu orjinal mi ? Steam'den mi aldın hocam ?