Sende ne çözünürlük varmış benim kiler çizgi film gibi durdu yanındaBendeki fotoğraflar bunlar Bol kazalı ama eğlenceli bir akşamdı, tekrardan görüşmek üzere
Ekli dosyayı görüntüle 15523
Ekli dosyayı görüntüle 15524
Ekli dosyayı görüntüle 15525
Ekli dosyayı görüntüle 15526
Discord davetinin süresi geçmiş tekrar atabilir misiniz ona göre gelebileyim
1080p + %400 scaling + olabilecek en üst grafik ayarlarıSende ne çözünürlük varmış benim kiler çizgi film gibi durdu yanında
Berkay bi düz yolda giderken bariyerlere çıktı zor kaçtım işte o an anladım pilin bittiğini [emoji23]Aaah ah patlattılar valla beni [emoji14]
1-2 oyun içi yabancılardan trollümüz oldu lakin sağ salim sürdük çok zevkliydi. Özellikle gece 12 ye geldiğinde artık herkes sessize bağlamış, gerçekten uyuyan tır şöförü misali yavaş yavaş gidiyordu
Gerçekten uyudum dedi galiba zaten orada Dümdüz giderken makasa girdi tır çünküBerkay bi düz yolda giderken bariyerlere çıktı zor kaçtım işte o an anladım pilin bittiğini [emoji23]
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Göbeğin etrafında direk yoksa hızını biraz kesip göbeğin üzerinden geçebilirsin bu durumlardaBu arada dün yük bulamayınca, size geri dönüp katılayım derken bir an dikkatim dağıldı uykum da gelmişti.
Yol ayrımına gelmişim meğerse, fren için çok geçti patlamadan kurtardık Sessiz sedasız geldim size
Bu arada dün yük bulamayınca, size geri dönüp katılayım derken bir an dikkatim dağıldı uykum da gelmişti.
Yol ayrımına gelmişim meğerse, fren için çok geçti patlamadan kurtardık Sessiz sedasız geldim size