Başka üyelik alets2 almıştım internetim sağ olsun insanları görmüyorum ama oyundayım 1. haftasında ban yedim. hemde sınırsız. admin hilesin diyip yapıştırdı sınırsızı. ben de videoya almadığım için kanıtlayamadım. 10tl öpülmüş oldum.
tekrar para vermek istemiyorum şuan belki ilerde olabilir. şuan internetim çok berbat. önce interneti halletmem gerekBaşka üyelik al
Man TGX Euro 6 muhtemelen ilk guncellemeyle oyunda..
Range T ile olan anlaşma iptal edilmiş daha önce. Sanırım Renault'tan kaynaklı bir problem yüzünden olmuş. Sonra tekrar anlaşma yoluna gidilmiş. O sebeple onun oyuna gelmesi gecikecek. Eğer lisans sözleşmesinde sıkıntı olmasaydı Man ile aynı anda oyuna eklenebilecekti.çok iyi haber,sıra artık Renault'a gelmeli.Acilen yeni magnum ve yeni premium gelmeli.
Man TGX Euro 6 muhtemelen ilk guncellemeyle oyunda..
Parasız gelecek zaten. Oyun içinde de rahatça satın alırızGeç bile kalındı , TGS araya kaynatıp eklesinler artık herkesin TGX alacak gücü yok
Parasız gelecek zaten. Oyun içinde de rahatça satın alırız
Bakalım gelince göreceğiz nasıl olduğunuİnşallah kabinide düzgün yapmışlardır eski man tgx kabini sanki cama zoom yapılmış gibiydi
Man candır, adamdır Eski kasada koltuk ayarını kendime göre yapınca direksiyon derinlik ve yükseklik ayarı yeterli gelmiyordu. Hız ve devir saati altında kalan 4 tane yuvarlak göstergeyi direksiyon perdeliyordu. Bu yeni kasada onu çözmüşler. Artık ideal koltuk ayarımda kadran tamamen gözüküyor. Kırmızı ışıklı gösterge paneli de güzel olmuş. Çift renk kabin seçeneği de lüks his vermiş araca.Bu sabah güncelledim ama şimdi bir 5 10 dk oyuna girebildim bayağı hoş bunu kullanırım ben Ekli dosyayı görüntüle 17226 Ekli dosyayı görüntüle 17227 Ekli dosyayı görüntüle 17228
Ben yıllarca herkese inat iveco kullandım sonra herkes gibi scaniacı oldum S gelinceMan candır, adamdır Eski kasada koltuk ayarını kendime göre yapınca direksiyon derinlik ve yükseklik ayarı yeterli gelmiyordu. Hız ve devir saati altında kalan 4 tane yuvarlak göstergeyi direksiyon perdeliyordu. Bu yeni kasada onu çözmüşler. Artık ideal koltuk ayarımda kadran tamamen gözüküyor. Kırmızı ışıklı gösterge paneli de güzel olmuş. Çift renk kabin seçeneği de lüks his vermiş araca.
Ets'de çoğu kişi Scania'cıdır. Ama tam tersi en az km yaptığım çekici bu markadadır. Güya dijital kadran var ama hiç bir cacık okunmuyor. Dış dikiz aynalarında 2.küçük aynalar doğru düzgün görünmüyor. Man ve Volvo tüm bu konularda candır
İveco'yu da çok kullandım, severim.. Dediğim gibi açıkçası oyunda en az sevdiğim ve kullandığım çekiciler Scania ve Renault'tur. Diğerlerini daha çok kullanıyorum.Ben yıllarca herkese inat iveco kullandım sonra herkes gibi scaniacı oldum S gelince
BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle katılıyorum ben de volvo kullanıyordum şimdi bu ikisini kullanacağım artık. Scania'da olmuyor koltuk ayarı ilk çok dik geldi onu biraz çabuk ayarladım fena olmadıMan candır, adamdır Eski kasada koltuk ayarını kendime göre yapınca direksiyon derinlik ve yükseklik ayarı yeterli gelmiyordu. Hız ve devir saati altında kalan 4 tane yuvarlak göstergeyi direksiyon perdeliyordu. Bu yeni kasada onu çözmüşler. Artık ideal koltuk ayarımda kadran tamamen gözüküyor. Kırmızı ışıklı gösterge paneli de güzel olmuş. Çift renk kabin seçeneği de lüks his vermiş araca.
Ets'de çoğu kişi Scania'cıdır. Ama tam tersi en az km yaptığım çekici bu markadadır. Güya dijital kadran var ama hiç bir cacık okunmuyor. Dış dikiz aynalarında 2.küçük aynalar doğru düzgün görünmüyor. Man ve Volvo tüm bu konularda candır