Kimse DAFtan bahsetmemiş ama ben DAFın yol tutuşunu beğeniyorum ilk tırları rampada biraz zorlanıyor vites küçültmek gerekiyor ama yol tutuşu gayet iyi bence
Paccar Türkiye Resmi Distribütörü olarak buradayım,hiç bahsetmez olur muyuz
-Yeni MAN'a gelecek olursak,göstergeler tamamen beklentimin altında kaldı.Çok demode ve yıllardır aynı göstergeden artık gına geldi
-Motor marş sesi,çalışma karakteri olarak biraz kaba ama ben bu kabalığı seviyorum,rölanti sesine bayıldım.Lakin devir çevirince aynı hissi alamadım,çok monoton.Turbo sesi ve karakterini oldukça beğendim bu arada.
-Dış görünüş olarak beklediğimden daha az değişiklik vardı,pek tatmin etmedi açıkçası.
-Ön cam tasarımı çok güzel,ön camın yukarı doğru uzanması gerçekten güzel olmuş,ferahlık katıyor.
-Sürüş pozisyonu oldukça iyi ayarlanabiliyor,herhangi bir bug ya da kör nokta oluşmuyor.Ben genelde gömük oturmayı tercih ediyorum,bu yönden oldukça tatmin oldum.
-Yeni motorun çekişi ve aktarımı gayet iyi ayarlanmış,motorda sütçü beygiri yok.640 beygirin hakkını verebiliyor.
-Yol tutuşta devrim niteliğinde bir değişiklik yol,olması gerektiği kadar yol tutuyor ve yeterli.
-Kabin içi genel olarak biraz boş ve demode hala,bu arada sürücü yatağındaki smiley'li yastık dikkat çekici
-Multimedya sistemi basit,kabin içi tuşlar basit.Daha yeni nesil,daha modern olabilirdi.
-Direksiyon yine yıllardır alışık olduğumuz MAN direksiyonu,büyük ve kaba.
Özetle beklediğim kadar yeni bir TGX ile karşılaşmadım,bu arada eleştirilerimi hem oyundaki hem de gerçekteki Man'a göre karışık yaptım ister istemez
Hepsi kendi görüşüm,kendi fikrimdir onu da belirteyim.