Gişe çıkışlarında yol üstlerinde bunlar için bekliyorlar artık direk plakasızsan sıkıntı. Emniyet bunların peşine düşeli çok oldu ama şu sprey olayı ve plakadan bir harfi beyaza boyama mevzusunu bilemiyorumYok satacak bir ürün olacak

Uyanık v2 :

Gişe çıkışlarında yol üstlerinde bunlar için bekliyorlar artık direk plakasızsan sıkıntı. Emniyet bunların peşine düşeli çok oldu ama şu sprey olayı ve plakadan bir harfi beyaza boyama mevzusunu bilemiyorumYok satacak bir ürün olacak

Denicez görücez bakalım ne kadar sağlıklı çalışıyorArabalardaki ortalama hız hesaplama yaparken gercek hız üzerinden ölçümlüyor. Yani göstergede %8 sapma var. Ama ortalama hız ölçen %100 gecerk olanı söylüyor. En azından benim arabada öyle.
öbürlerinide hafiften soysaymış keşke eskimiş misali. bu çok sırıtmışGişe çıkışlarında yol üstlerinde bunlar için bekliyorlar artık direk plakasızsan sıkıntı. Emniyet bunların peşine düşeli çok oldu ama şu sprey olayı ve plakadan bir harfi beyaza boyama mevzusunu bilemiyorum
Uyanık v2 :
Ekli dosyayı görüntüle 7254 Ekli dosyayı görüntüle 7255

https://www.google.com.tr/amp/m.sab...-yabanci-plakali-araclar-da-ceza-odeyecek/ampBeyler yabanci plakali araclara ceza yazilamiyormus diye bir soylenti dolasiyordu, bilgisi olan varmi?
Bizim kamera sistemleri algilayamiyormusmusmus !!!
Cok ihtimal vermiyorum aslinda, ewet bazen HGS okumuyor ama daha sonra ekstrede goruyorum.
Yani HGS nin okudugu plakayi ceza kesecek kamera haydi haydi okur heralde
Hızlı arabası olana ceza koymaz zatenbu mantık ile tüm hızlı arabaları gömmüş olduk
Öyle deme abi fındık kadar motoru olan 1.4 Passat bile rahat rahat 200'leri geçebiliyorsa hepimize koyar bu cezalar.Hızlı arabası olana ceza koymaz zaten

Harbiden şuraya radar kurmuşlar burda radara düştük mü derdi yokHgs yi gectikten sonra yarim saat yat uyu sonra basabildigin kadar bas

Benim plakam rahatça okunabildiği halde 1 rakamı hafif silik diye 90 TL ceza vermişlerdiGişe çıkışlarında yol üstlerinde bunlar için bekliyorlar artık direk plakasızsan sıkıntı. Emniyet bunların peşine düşeli çok oldu ama şu sprey olayı ve plakadan bir harfi beyaza boyama mevzusunu bilemiyorum
Uyanık v2 :
Ekli dosyayı görüntüle 7254 Ekli dosyayı görüntüle 7255
Arabaya zaten vermiş 120-130 200-300de ona versinÖyle deme abi fındık kadar motoru olan 1.4 Passat bile rahat rahat 200'leri geçebiliyorsa hepimize koyar bu cezalar.
Hızlı arabası olana ceza koymaz zaten
 Keşke hakkını verseydim
 Keşke hakkını verseydim 
3 km ye kadar itiraz edilebiliyor yani 58 e kadar ceza yemiyorsunuz yersenizde ödememe gibi şansımız varBenim yaşadığım bölgeye düşmemiş çok şükür ama uzun yolda 150 altına kolay kolay inmiyorum. Bu arada arabaya 120-130 değil 78 verdim ve geçen hız sınırı 55 olan yerde 56 ile radara girmişim baya koymuştuKeşke hakkını verseydim

Kimse kusura bakmasın ama otobanda hız limiti 40-120 arasındaysa 150 gitmenin mantığı nedir?
tonlarca aracınızı tutan 2 cm kalınlığında rotile bağlı hayatınız var bu hız merakı nereden geliyor anlamıyorum ki 100-120 son derece hızlı süratlerdir, kurallar sizin güvenliğiniz ve sevdiklerinizin güvenliği için yapılıyor canını düşünmeyen sevmeyen varsa zaten kafasını ezmek lazım
Valla bilmiyordum tıpış tıpış ödedim bide gece 11 di nasıl görmedim radarı anlamadım3 km ye kadar itiraz edilebiliyor yani 58 e kadar ceza yemiyorsunuz yersenizde ödememe gibi şansımız var