herkesin birbirine sorduğu soruyu gazeteler de sormaya başlamış zaten. böyle saçma birşey olabilir mi ya?
Bu sistem yıllardır Giresun'da var. Oradaki sistemde mola verip vermediği sıkıntı değil. Aracın giriş-çıkışı baz alınıyor sadece.herkesin birbirine sorduğu soruyu gazeteler de sormaya başlamış zaten. böyle saçma birşey olabilir mi ya?
Ekli dosyayı görüntüle 7241
nasıl yani? mola verince ölçemiyor işte. yanlış mı anlıyoruz?Bu sistem yıllardır Giresun'da var. Oradaki sistemde mola verip vermediği sıkıntı değil. Aracın giriş-çıkışı baz alınıyor sadece.
Kesinlikle yakalanılır. Aydın otoyolunda 150 küsür ortalama hızım vardı son gittiğimde.Ben en çok İzmir Aydın otobanini kullanıyorum.7-8 yildir yoğun kullanırım çok trafik olduğunu sadece 1-2 kez hatırlıyorum .yani basarsanız kesin yakalanırsiniz hiç kaçarı yok
Aynen öyle. Sadece paylaştığınız resimden dolayı yazdım onu. Milleti molaya zorla sokacaklar yani.nasıl yani? mola verince ölçemiyor işte. yanlış mı anlıyoruz?
Bizim arabada ortalama hız hesaplama var gişeye girdiğim gibi sıfırlarım
Dostum bu konuda yanılgıya düşüyor olabilirsin.otobanda neyse o işte. 120'yi %10 kadar aşmak serbest. sınır 132km/s oluyor. iki gişe arasını bu sürat ile gidilen süreden daha kısa sürede geçersen ceza gelecek.
bu mantık ile tüm hızlı arabaları gömmüş oldukYa niye boşa benzin yakıyosunuz aynı zamanda gidiceksiniz illa al 130a cruise devam et basıcam benzin yakıp devlete bi daha vergi mi ödüycem
benim için ha 120 ha 132. bir çay içerim yoluma bakarım canım çok sürat yapmak isterse. ya da sınırı geçmem.Dostum bu konuda yanılgıya düşüyor olabilirsin.
Normal radarlarda %10 hata payı var çünkü göstergeler tam doğru hızı göstermiyor, jant değişimleri göstergelerin daha farklı hız göstermesine neden olabiliyor ayrıca radar aracının hassasiyetinde ufak sorun olabilir. Bu yüzden hata payı bırakıyor emniyet.
Şimdi ise başladığın nokta ile çıktığın nokta arası belli, sisteme bilgilerin girildiği anda tam net hesap yapılma imkanı var bu yüzden 120 km/h limitine bu sefer hata payı koymama ihtimalleri var.
İnşallah senin dediğin gibi 132 km/h olur ama hiç o şekilde olacağını sanmıyorum.
Aydın Germencik- İzmir arasını sık kullanan biri olarak bu işe oldukça canım sıkkın.
Önüne gelenin çakar kullanmasına, millet trafikte beklerken emniyet şeridi kulananlara, kırmızı ışık ihlallerine doğru düzgün denetim koyma belki de hız yapmak için en uygun ortam olan otoyollara sınır koy. Saçmalık.
yalnız bu çok iyiymiş hehttp://www.ebay.com/itm/StreetVisio...-Blocker-and-Photostopper-Spray-/122297361859
bu da bir çözüm xD
yada plakaya takılan yüksek ışık veren aletler var parlaklıktan kameralar plakayı okuyamaz <3
Ön plakayı sökersin olay hallolur keşke öyle olsa. burada hgs'ye plaka okutmak zorunda olduğundan sökemiyorsun daO yüzden EDS koyacaklar tüm otobanlara yakında demedi demeyin.