Focus RS hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tayfun ip ban attığımızda modemi resetleyerek sende yeni hesap açabileceğini biliyorsun.

Anlamadığım konu bu işsizliği yapacak vakti nasıl bulduğun. Sen hesap aç biz yine banlayacagiz. Sorun yok.

Yeni hesabinla attigim mesajlarida sildim. Yoksa amacin hesap acip yardirip banlanmaktan baska bir seye geçmeyecek.

Beynin mi yandi bilmiyorum, git Antalya da yasıyormussun denize gir rahatla biraz.

Son düzenleme:
Tayfun ip ban attığımızda modemi resetleyerek sende yeni hesap açabileceğini biliyorsun.

Anlamadığım konu bu işsizliği yapacak vakti nasıl bulduğun. Sen hesap aç biz yine banlayacagiz. Sorun yok.

Yeni hesabinla attigim mesajlarida sildim. Yoksa amacin hesap acip yardirip banlanmaktan baska bir seye geçmeyecek.

Beynin mi yandi bilmiyorum, git Antalya da yasıyormussun denize gir rahatla biraz.
:D:D:D

Antalya mı? bakacağın ip adresine
modem reset attığımı kim söyledi beybi ...
öpüyorum ayık ol rahat ol
yoğun iş temposunun ardından eğlenmek için canısı eğlenceli arkadaşlarsınız

Mesele hızlanma video su değil. Mesela Headrs,filtre takıp gazlayanlar beni eleştiremez diyip üstün bir egosu var o kişinin ama vakti zamanında yaptığı şey buydu
o yazıyı görmedim, nerede yazmış? tam anlamıyla bunu kastettiğini sanmıyorum yazdığın eksik veya yarım bir ifade olabilir mi? eğer değilse ayıp etmiş ama 3 yıllık abone olarak ego değil aksine mütevazılık gördüm.

Saygıdeğer otopark ahalisi. Bu gün çok üzücü bir olay vuku bulmuştur. Motorsikletiyle beraber kurallar çerçevesinde seyahat eden tayfun bey bir at tarafından saldırıya uğramıştır. At iddiaları reddetse de kamera kayıtları ortadadır ve gereken yapılacaktır... 0.11 0.14 hain saldırıyı tamamıyla kayıt altına almıştır...

Son düzenleme:
Mesele hızlanma video su değil. Mesela Headrs,filtre takıp gazlayanlar beni eleştiremez diyip üstün bir egosu var o kişinin ama vakti zamanında yaptığı şey buydu
ben de doğru birşey söyleme ihtimalin var diye etrafı aradım taradım sana ihtimal verende kabahat. eğer rahatsız olduğun bölüm buysa
"İki sene Destination Nürburgring‘e katılıp süperspor kovalamak sürmeyi bilmemekse, beş sene DSC kapalı M5 kullanıp tek kaza yapmamak tecrübesizlikse ya da 230 km/s’yle spin atan 500 küsur beygirlik bir 911’i tek hamlede piste geri sokmak acemilikse doğrudur,öyleyim. Zaten benim sürücülüğümü değerlendirmek, direksiyona 1 metre uzaktan araba kullandığını sananlara ve spor otomobillerle tek teması NFS oynamak olanlara kaldıysa, bu işi bırakıp internet cafe de açabilirim."
sana ve sizin foruma iletmek istediğim birkaç düşüncem var.
1)headers, filtre kelimeleri geçmiyor.
2)az bile söylemiş. sitenizde düzgün insanlar kadar ne dediğini bilmeyen apaçiler de var zaten üstlerine alınmışlar o yüzden yazı isabetli yarası olan da gocunuyor :D hamilton da aynı virajda spin attı şimdi orada spin atmayanların hepsi hamilton'dan daha mı iyi?
3)bu bölüm sadece sana . kardeş anlıyorum kanın kaynıyor, arabalara meraklısın sürekli okuyorsun araştırıyorsun ediyorsun iyi de bir sürücü olduğuna güveniyorsun her arabayı iyi tanıyorsun. çok merak edilen bir araba da geldi, yıllarca ciddi otomobil incelemeleri yapmış tecrübeli biri tatsız bir vukuat yaşadı. sen olsan kaza maza yapmazdın tabi o kısmı açmıyorum. diyorsun meğer bu adam balonmuş salak gibi kaza yaptı. aslında içten içe çıldırıyosun bu adama bu araba nasıl verilir benim kullanmam gerekiyordu diye. yetiştirilme tarzın veya kişiliğinde bir bozukluk var ki kaza yapmış birine geçmiş olsun, allah beterinden saklasın demek bir yana insanın acısıyla oynayıp hatasına gülüyorsun. bu hareketlerinin arkasında bir eziklik, bir çaresizlik durumu olmalı.bu kadar trollüğün, amaçsızca yazıların ve hor görmenin bir sebebi var diye düşünüyorum. sevdiğin kız seni umursamıyor mu, ailen seni sevmiyor mu,cinsel sıkıntıların mı var, depresyonda mısın yoksa ömrün boyunca böyle miydin bilmiyorum ama durumunu anlamak için birkaç site karıştırdım sende histrionik kişilik bozukluğu olduğu kanısına vardım. araştırman için link bırakıyorum belki yardım almak istersin: http://www.psikolojik.gen.tr/histrionik-kisilik-bozuklugu.html

İşsizin biri uzun uzun yazmıştı bi şeyler, pist tecrübesi vs. Türkiye'nin genel hali bu işte 'kitlesel cinnet'. He benz-amg size soracaktı piste çıkan... Bir dahaki sefer bu işsizlerin fikrini de sorun, kendilerini önemli hissetsinler :)

yaştan bahsedene bak sen hele..
upload_2016-10-5_11-15-47.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...