Gerçekçi otomobil yarışı oyunu tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hoodie54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hoodie54

Profesör
100
Marka
Nissan
iyi bayramlar beyler, bilgisayar/oyun/yazılım/program konularında pek bilgili biri değilim, arada sırada laptopta(win10) need for speed hot pursuit(2010) oynuyorum, oyunun grafikleri güzel fakat gerçekçiliği düşük, araçların frenleri fazla iyi, yol tutuşları fazla iyi, ve kazada az hasar alıyorlar, sanki (%40gerçekçi %60eğlence) ayarlanmış gibi, ama ben (%60gerçekçi %40eğlence) konseptli bir oyun arıyorum, bilgilerinize açığım teşekkür ederim.

Direksiyon setiniz var ise eğer tutuş fiziği ve araç dinamiği bakımından başarılı simulasyonlar;
iRacing
rFactor2
Assetto Corsa ve yenisi olan Competizione
Race Room

Project Cars ve Drive Club'ı incelemenizi öneririm dediklerinize daha yatkın olabilirler.

Direksiyon setiniz var ise eğer tutuş fiziği ve araç dinamiği bakımından başarılı simulasyonlar;
iRacing
rFactor2
Assetto Corsa ve yenisi olan Competizione
Race Room

Project Cars ve Drive Club'ı incelemenizi öneririm dediklerinize daha yatkın olabilirler.
teşekkürler.

Open world oyun arıyorsanız hasar meselesi tatmin etmeyecektir ama tepkileri ve sesleri başarılı diyebileceğim Test Drive Unlimited ve Unlimited 2 var. Öneririm.

Bilgisayarınız düşük bütçeliyse Live for speed oynayabileceğiniz en gerçekçi oyunlardan biridir. Grafikleri kötü olsa da araç dinamikleri gayet yeterli ayrıca birçok ayarla oynama yapmanız mümkün.

iyi bayramlar beyler, bilgisayar/oyun/yazılım/program konularında pek bilgili biri değilim, arada sırada laptopta(win10) need for speed hot pursuit(2010) oynuyorum, oyunun grafikleri güzel fakat gerçekçiliği düşük, araçların frenleri fazla iyi, yol tutuşları fazla iyi, ve kazada az hasar alıyorlar, sanki (%40gerçekçi %60eğlence) ayarlanmış gibi, ama ben (%60gerçekçi %40eğlence) konseptli bir oyun arıyorum, bilgilerinize açığım teşekkür ederim.
Bir süredir gran turismo gt oynuyorum ps4 üzerinde bence güzel

Open world oyun arıyorsanız hasar meselesi tatmin etmeyecektir ama tepkileri ve sesleri başarılı diyebileceğim Test Drive Unlimited ve Unlimited 2 var. Öneririm.
daha önce oynamamıştım ikisini de indirip oynamaya başladım, birincisi biraz daha hoşuma gitti.

beyler direksiyon setim yok, klavyeden oynayacağım, rfactor 2 demo versiyonunu aldım deneyeceğim şimdi ayarları kurcalıyorum, bir de asetto corsa dikkatimi çekti 32 tl , ne diyorsunuz hangisini alayım ?

Kimsenin söylemediği bir oyun söyleyeyim simülasyon olarak tatmin etmez ama grafikleri olsun motor sesleri olsun Driver San Francisco benim çok beğendiğim bir oyundur.

Kimsenin söylemediği bir oyun söyleyeyim simülasyon olarak tatmin etmez ama grafikleri olsun motor sesleri olsun Driver San Francisco benim çok beğendiğim bir oyundur.
Simülasyon olarak pek tatmin etmez ancak hikaye bakımından gerçekten çok güzel. Tabi bunun yanında görevler sinir krizi geçirtebilecek seviyeye yakın. Otobanda üzerinize atılan arabalardan kaçma görevini en az 20 kere tekrar etmişimdir. Dediğim gibi bahsettiğiniz simülasyonların yanında pek fazla sürüş dinamiği sunmaz ama PC'de bulunursa fena olmaz diye düşünüyorum.

Forza horizon 4-forza motorsport 7 tam dediginiz %60-40 dengesine uygun ve klavyeyle nispeten oynanabilir oyunlar