Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levorgu alcama audiyi alırım yaw
Ayu panpam dahasida var ama onlari paylasmam icin hesabima 50TL ateslemen lazim , emege saygi .

İban no TR01 2345 6789 1011 1213 1415
İs bankası Isparta Merkez sube .

Sana Allroadın linkini atardım ama ne isin var senin sw ile degil mi ? Bak s320 W221 de var ama o da dede arabası .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayu panpam dahasida var ama onlari paylasmam icin hesabima 50TL ateslemen lazim , emege saygi .

İban no TR01 2345 6789 1011 1213 1415
İs bankası Isparta Merkez sube .

Sana Allroadın linkini atardım ama ne isin var senin sw ile degil mi ? Bak s320 W221 de var ama o da dede arabası .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bizim fakültede hocanın birinde levorg var ama kim bilmiyorum bir gün takip edip bulacağım ve alnından öpeceğim :D

Bombayı patlatıyorum....
Arabanın bu gün 18 ayı doldu. Bakın ne kadar girmiş
21790 tl

g9BAJ5.png

Teşekkürler beni unutmayıp bilgi verdiğiniz için, biraz geç okuyabildim yazdıklarınızı.

Bunları okuyunca brother'ı bir kenara koyup epson ml serisi alasım geliyor. Kıyaslayınca dünya kadar fark var. Siz baya yoğun kullanıyorsunuz yazdığınıza bakılırsa. 10 aylık makine 4.000 sayfa dökmüşüz. Yanlış hatırlamıyorsam içinde dördüncü toner var (80 lira civarı toner fiyatı, TN-1040 toner modeli güncel fiyatını bilmiyorum).

Foruma biraz seyrek girdim bu ara, yazıcının durumunu ondan geç yazıyorum. Servise bir türlü ulaşamayınca makinenin drumına ben baktım. Drumı temizleyince bıraktığı boydan boya çizgi gitti. Ama nokta nokta çizgi devam ediyor. Onun nedeni drumın (nasıl olduysa? ilk defa açıyorum, dış etmen olma imkanı yok) üstünün zarar görmesi. Siz daha iyi biliyorsunuz, drum silindir şeklinde parlak bir şey. Onun 2-3 yerinde nokta şeklinde soyulma olmuş. Yeni drum olmadan o noktalı çıkarma sorunu geçmez yani, o da 164 lira gözüküyor internette. Nasıl oldu o deforme aklım almıyor.

Bir de yavaşlaması cidden sorun, şuana kadar 1 defa öyle yoğun çıktı almamız gerekti, makine ısındığı gibi hızı 3'te 1'e düşüyor. Yazıcı almayı düşünen arkadaşlar varsa, yoğun kullanacaksa (aynı günde çok sayfa çıktı alacaklar) Brother mfc-1811'i düşünmesin.
Bende foruma çok giremez oldum artık başlıklara bakıp bir iki bişey yazıp çıkıyorum :)

Drum için yapacağınız en iyi şey üstünü kuru pamuk gibi bez ile silmek ötesinde o noktaları düzelticek bir çözüm yok maalesef. Bence nokta çok büyük değil ise kafaya takmanıza gerek yok o 170₺ vermeye değiceğini düşünmüyorum.

Eposon m105 bu öğlen 23.000 deydi gün sonunda 30.000 e yaklaşmıştır halen aynı tempo çalışıyor yarından sonra durulur diye tahmin ediyorum çünkü yeni makina arayışındayım gelişmeleri yazarım ama şuan epsondan oldukça memnunum daha kutudan çıkan mürekkeplerle yürüyor. Teknoloji şans işi derler artık katılıyorum :)

IMG_0746.JPG

Arkadaşlar videoları beğenip paylaşalım.
Carviser ile Otopark arasında sadece 200 takipçi fark kaldı..

Yaw otomobil meraklısı herkez tüm içerikleri izlemek ister.. Ben tüm hafta boyunca bir tek otopark.com izleyerek geçinemem. Herkeze hatta rusca kanallara kadar aboneyim. 32 - 33 otomobil kanalı var takip listemde...

Yani bu eşitlenme durumu normal.. Ben acıkcası fahir road tripimsi karı koca videolarını izlemekten zevk alıyorum. Tam benim zevkime göre..

Gençler makyajlı i20 objektiflerimize böyle yakalandı. :D:cool:
ŞOK GÖRÜNTÜLER AZ SONRA !!!...

Gece çok iyi seçemedim ama sanırım direksiyon makyaj görmüş, offsetli olmuş. Alarm var.
upload_2017-12-14_0-3-42.png

Jantlar yenilenmiş
upload_2017-12-14_0-4-12.png

upload_2017-12-14_0-7-20.png

upload_2017-12-14_0-6-56.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...