o hem premıum cabası hemde butık olayım derken satısları kurtarmadıGolf %5 karlılık ile satılıyorsa Mazda 3 %15 karlılık ile satılıyor. Doguş surümden kazanirken Mazda ne vurursam kardan kazanıyor bence.
o hem premıum cabası hemde butık olayım derken satısları kurtarmadıGolf %5 karlılık ile satılıyorsa Mazda 3 %15 karlılık ile satılıyor. Doguş surümden kazanirken Mazda ne vurursam kardan kazanıyor bence.
35 lıraya akıllı saat tıcaretıne gırıyorum benyav beyler bişi sorcam mazdanın fiyatlara sövüyosunuz da, ne bileyim yani ne diyeceğimi demişliğimi deyipte demiyeceğimi
sende ıyıkı varsın hepımız forumu bır butun yapan yapı taslarıyız aslında. bıraz daha dayan sık dısını yakında panpa olursun onemlı olan rutbe degıl surada cevrılen muhabbetVallahi şu forumdan panpa rütbelileri bi 1 hafata uzaklaştırsalar, forum batar ya. İyiki varsınız.
35 lıraya akıllı saat tıcaretıne gırıyorum ben
Vallahi şu forumdan panpa rütbelileri bi 1 hafata uzaklaştırsalar, forum batar ya. İyiki varsınız.
elbette önemli olan dönen muhabbet ama siz olmasanız bu muhabbeti döndürecek kişiler olmazsende ıyıkı varsın hepımız forumu bır butun yapan yapı taslarıyız aslında. bıraz daha dayan sık dısını yakında panpa olursun onemlı olan rutbe degıl surada cevrılen muhabbet![]()
eyvallah abisenin imzan yüzümü güldürmese niye gelim ben burayaeyvallah hacım sen de iyi ki varsın siz biz diye bişi yok hepimiz biriz
Valla bu fiyatlarla golf daha mantıklı altın gibi yarın sat her yerde servis fiyatta mazdayla aynı niye mazda alıyım kiopsıyonlarsan mazda daha ucuza gelıyor ama![]()
takıldım be sundan kac lıra kar etcem zaten su dolar ıcın senınle daha sonra ayrı konuscam zaten burası uygun degıldolar yükseliyo hacı şu an riske atma kendini git dolar al salıya rabia![]()
Valla bu fiyatlarla golf daha mantıklı altın gibi yarın sat her yerde servis fiyatta mazdayla aynı niye mazda alıyım ki
takıldım be sundan kac lıra kar etcem zaten su dolar ıcın senınle daha sonra ayrı konuscam zaten burası uygun degıl![]()
85ken fiyat güzeldi de şimdi ikinci eli 100kağıt ben şu an almam ki yazın çok ısrar ettim bizimkilere değiltirelim diyeişte o detaya girince mevzu değişiyo ya, servis......
tercıh meselesı hocam ama objektıf bakarsam golf un bır yerının bozulma olasılıgı mazdadan cok daha fazla.zaten hep derım mazda alacak kısı paraya ıhtıyacı olupta ben bunu satarım gozuyle almamalı. yanı tabırı caız ıse bınıp uzun yıllar kullanacak bırı almalı. hos ben 2011 model arabayı 50 mılyara satabılıyorum mazda marka hemde alıcı cok. sahıbındene her gun bakıyorum mazdalar degısıyor yanı golf kadar cok sık degıl ama volvo kadar ölü degil .Valla bu fiyatlarla golf daha mantıklı altın gibi yarın sat her yerde servis fiyatta mazdayla aynı niye mazda alıyım ki
Ya bizde uzun süre kullanıyoruz ama iş yapıyoruz en nihayetinde işler sıkışsa hemen satmamız gerekiyortercıh meselesı hocam ama objektıf bakarsam golf un bır yerının bozulma olasılıgı mazdadan cok daha fazla.zaten hep derım mazda alacak kısı paraya ıhtıyacı olupta ben bunu satarım gozuyle almamalı. yanı tabırı caız ıse bınıp uzun yıllar kullanacak bırı almalı. hos ben 2011 model arabayı 50 mılyara satabılıyorum mazda marka hemde alıcı cok. sahıbındene her gun bakıyorum mazdalar degısıyor yanı golf kadar cok sık degıl ama volvo kadar ölü degil .
o zaman mazdaya bakmayın derım golf u aynı gunde satarsanız mazda ıcın 1 hafta beklersınız ornegın. ama suna karsıyım bu fıyatlara sacma bır araba degıl. donanım bakımından daha guclu mazda ha ama su denebılır mazdanın servıs agı golfun 20 de 1 i okey. cam tavanlı mazda 3 yok. arkada menfez yok. bazı eksıklıkler var ama her markanın artısı eksısı vardır mazda parasının hakkını hak eder ama turkıye pazarında yer edınmek ıstıyorsa en azından bır sure golf ten daha ucuz olmalıkı bıraz alan gören olsunYa bizde uzun süre kullanıyoruz ama iş yapıyoruz en nihayetinde işler sıkışsa hemen satmamız gerekiyor
Abi biliyorum işte golfü mazda kadar doldursak 150 olur şaka gibiopsıyonlarsan mazda daha ucuza gelıyor ama![]()
Almıyolar zaten şuan ama şunu demek istiyorum arabaya bakmadan wv daha üstün servisi ikinci eli ben mazda3 ile daha mutlu olurdum golfe göreo zaman mazdaya bakmayın derım golf u aynı zamanda satarsanız mazda ıcın 1 hafta beklersınız ornegın. ama suna karsıyım bu fıyatlara sacma bır araba degıl. donanım bakımından daha guclu mazda ha ama su denebılır mazdanın servıs agı golfun 20 de 1 i okey. cam tavanlı mazda 3 yok. arkada menfez yok. bazı eksıklıkler var ama her markanın artısı eksısı vardır mazda parasının hakkını hak eder ama turkıye pazarında yer edınmek ıstıyorsa en azından bır sure golf ten daha ucuz olmalıkı bıraz alan gören olsun