Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bu fiyatlarla golf daha mantıklı altın gibi yarın sat her yerde servis fiyatta mazdayla aynı niye mazda alıyım ki
tercıh meselesı hocam ama objektıf bakarsam golf un bır yerının bozulma olasılıgı mazdadan cok daha fazla.zaten hep derım mazda alacak kısı paraya ıhtıyacı olupta ben bunu satarım gozuyle almamalı. yanı tabırı caız ıse bınıp uzun yıllar kullanacak bırı almalı. hos ben 2011 model arabayı 50 mılyara satabılıyorum mazda marka hemde alıcı cok. sahıbındene her gun bakıyorum mazdalar degısıyor yanı golf kadar cok sık degıl ama volvo kadar ölü degil .

tercıh meselesı hocam ama objektıf bakarsam golf un bır yerının bozulma olasılıgı mazdadan cok daha fazla.zaten hep derım mazda alacak kısı paraya ıhtıyacı olupta ben bunu satarım gozuyle almamalı. yanı tabırı caız ıse bınıp uzun yıllar kullanacak bırı almalı. hos ben 2011 model arabayı 50 mılyara satabılıyorum mazda marka hemde alıcı cok. sahıbındene her gun bakıyorum mazdalar degısıyor yanı golf kadar cok sık degıl ama volvo kadar ölü degil .
Ya bizde uzun süre kullanıyoruz ama iş yapıyoruz en nihayetinde işler sıkışsa hemen satmamız gerekiyor

Ya bizde uzun süre kullanıyoruz ama iş yapıyoruz en nihayetinde işler sıkışsa hemen satmamız gerekiyor
o zaman mazdaya bakmayın derım golf u aynı gunde satarsanız mazda ıcın 1 hafta beklersınız ornegın. ama suna karsıyım bu fıyatlara sacma bır araba degıl. donanım bakımından daha guclu mazda ha ama su denebılır mazdanın servıs agı golfun 20 de 1 i okey. cam tavanlı mazda 3 yok. arkada menfez yok. bazı eksıklıkler var ama her markanın artısı eksısı vardır mazda parasının hakkını hak eder ama turkıye pazarında yer edınmek ıstıyorsa en azından bır sure golf ten daha ucuz olmalıkı bıraz alan gören olsun

Son düzenleme:
o zaman mazdaya bakmayın derım golf u aynı zamanda satarsanız mazda ıcın 1 hafta beklersınız ornegın. ama suna karsıyım bu fıyatlara sacma bır araba degıl. donanım bakımından daha guclu mazda ha ama su denebılır mazdanın servıs agı golfun 20 de 1 i okey. cam tavanlı mazda 3 yok. arkada menfez yok. bazı eksıklıkler var ama her markanın artısı eksısı vardır mazda parasının hakkını hak eder ama turkıye pazarında yer edınmek ıstıyorsa en azından bır sure golf ten daha ucuz olmalıkı bıraz alan gören olsun
Almıyolar zaten şuan ama şunu demek istiyorum arabaya bakmadan wv daha üstün servisi ikinci eli ben mazda3 ile daha mutlu olurdum golfe göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...