Trol olmadan lurmu be yaaOh be. Ulan yeminle diğeri kapatılınca kendimi bir anda çok yalnız hissettim.Buradan devam, hayırlı, uğurlu ve trollsüz muhabbetler dilerim.
![]()

Trol olmadan lurmu be yaaOh be. Ulan yeminle diğeri kapatılınca kendimi bir anda çok yalnız hissettim.Buradan devam, hayırlı, uğurlu ve trollsüz muhabbetler dilerim.
![]()
Valla troll artık olmamalı bu forumda. Çok fazla suistimal edildi, çivisi çıktı. Herkes kabul etse bile ben troll kabul edemem bundan sonra. Son günlerde başımızı fazla ağrıttılar.Trol olmadan lurmu be yaa![]()
Vignale diye üst segmentle karşılaştıracaklarına aynı segmentteki premium rakipler BMW 3, A4, Mercedes C ile kıyaslasalardı ya. Çok saçma olmuş gerçekten.Yemin ediyorum Volvo ve Jaguar'a hakaret gibi olmuş bu karşılaştırma.
Vignale Mondeo için dediği tek şey Mat abimizin:Vignale diye üst segmentle karşılaştıracaklarına aynı segmentteki premium rakipler BMW 3, A4, Mercedes C ile kıyaslasalardı ya. Çok saçma olmuş gerçekten.
10 bın degılde aralarında az oynamıyormu yahu benmı yanlıs okuyorumVignale Mondeo için dediği tek şey Mat abimizin:
Hissiyatı normal Mondeo ile aynı onzaman ben niye 10 bin Pound daha fazla para vereyim ki?
Acıkcası bende sırf deri kaplı diye Vignale almazdım.
Vignale Mondeo için dediği tek şey Mat abimizin:
Hissiyatı normal Mondeo ile aynı onzaman ben niye 10 bin Pound daha fazla para vereyim ki?
DuydumVignale Mondeo için dediği tek şey Mat abimizin:
Ford ise beni şurda öldürsen vermem o farkı. Zaten ben Mondeo almam ki.Sen verirsin panpa.İç mekan fetişin var.
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
10 ile 8 bin Pound arası fiyat farkı varmış valla. İncelemesinde diyordu.10 bın degılde aralarında az oynamıyormu yahu benmı yanlıs okuyorum
vıdeonun baslangıcında oyle yazmıyordu yahu demekkı bır yerde bısı var10 ile 8 bin Pound arası fiyat farkı varmış valla. İncelemesinde diyordu.
Ford ise beni şurda öldürsen vermem o farkı. Zaten ben Mondeo almam ki.
Bizim Passat 200'ü geçiyormuş yavBen de Passat almam
Tdi Dsg Highline 181 bin Tele olmuş la
2.0 Mondeo verirler sana bu paraya
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Öyle diyor yav Vignale testinde.vıdeonun baslangıcında oyle yazmıyordu yahu demekkı bır yerde bısı var![]()
Bizim Passat 200'ü geçiyormuş yav. Haftaya gelecek bakam.
hazır baslamısken sunuda arada alan olurmu https://www.sahibinden.com/ilan/vas...itma-bose-led-navg-geri-gorus-387959103/detayBizim Passat 200'ü geçiyormuş yav. Haftaya gelecek bakam.
Olur. Opsiyonlu araba. Böyle bir sipariş için beklemek gerekebilir. Ayrıca 0 km'si 100k i geçtihazır baslamısken sunuda arada alan olurmu https://www.sahibinden.com/ilan/vas...itma-bose-led-navg-geri-gorus-387959103/detay
Olur. Opsiyonlu araba. Böyle bir sipariş için beklemek gerekebilir. Ayrıca 0 km'si 100k i geçti