F30a hayalet ekran yapıyolarmış F10dakinden demiş adam 5.000tl acaba bunu da mı çalıyorlar?
Valla çalarlar abi herşeyi beklerim ben.F30a hayalet ekran yapıyolarmış F10dakinden demiş adam 5.000tl acaba bunu da mı çalıyorlar?
Allah başınıza kıl yönetici denk getirmesin.
Günaydın gençlerrr
Saat sekizdi ben saate baktığımda ya ne ara 11 olmuş anlamadımoooo sunum delikanlısı geç kaldın bugün
Saat sekizdi ben saate baktığımda ya ne ara 11 olmuş anlamadım
Bence güvenlik paketi olayi cok onemli değil bir direksiyonu güzel baska bir avantaji yok hava yastiğinin acilacağı mechul 16 yaşında sonuçta [emoji3]https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-guvenlik-paket-temiz-masrafsiz-365837626/detay
bu nasıl beyler ? Benim çok hoşuma gitti
Girişimcilik hakkında bir programa katılmıştık orda. Bugun son günü herkesin ürününü sunma günü. Bizde delta tipi 3B yazıcımızı sunucaktıkne sunumu vardı senin bugün bea
Bence güvenlik paketi olayi cok onemli değil bir direksiyonu güzel baska bir avantaji yok hava yastiğinin acilacağı mechul 16 yaşında sonuçta [emoji3]
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Girişimcilik hakkında bir programa katılmıştık orda. Bugun son günü herkesin ürününü sunma günü. Bizde delta tipi 3B yazıcımızı sunucaktık
Aynen orasıda öyle [emoji3] artvinde dengeli yokki yapmıştır yani [emoji23]ya o kısımda biraz keyfi düşünüyorum işte anla da, güvenliğe taksam o paralara daha güvenli arabalar bulunabilir belki de
o değil de artvinli dengesiz arkadaşlarımdan biri dün istanbulda denize girmiş video falan çekmiş bi de asdfasdf
oooooo sevdiğim konu girişimcilik
Aynen orasıda öyle [emoji3] artvinde dengeli yokki yapmıştır yani [emoji23]
Bizde eskiden yapmıştık okula gitmemek için rapor alabilmek için [emoji16]he yav, gir çık yapmamış bi de baya 4-5 dk yüzmüş
şubat soğuğunda karadenizde ?Bizde eskiden yapmıştık okula gitmemek için rapor alabilmek için [emoji16]