Martın ilk haftasıydı lise 2 deydim okuldan kaçmıştık hasta olup rapor alırız dedik ama hastada olmadık zorla rapor almıstık cocukluk iste [emoji16]şubat soğuğunda karadenizde ?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Martın ilk haftasıydı lise 2 deydim okuldan kaçmıştık hasta olup rapor alırız dedik ama hastada olmadık zorla rapor almıstık cocukluk iste [emoji16]şubat soğuğunda karadenizde ?
Martın ilk haftasıydı lise 2 deydim okuldan kaçmıştık hasta olup rapor alırız dedik ama hastada olmadık zorla rapor almıstık cocukluk iste [emoji16]
Hocanın sw torosu vardı 8 kisi onu kaçırdık iterek hoca 2 saat arabasını aramıştı... arada arhavide görürüm ulan der sizden ne çektim benArtvinde kesinlikle normal insan yok eminim artık
Hocanın sw torosu vardı 8 kisi onu kaçırdık iterek hoca 2 saat arabasını aramıştı... arada arhavide görürüm ulan der sizden ne çektim ben
Sinirlenince küfür ediyordu bizde sinirlendiriyorduk hahahah [emoji3]niye öyle bişi yaptınız
Sinirlenince küfür ediyordu bizde sinirlendiriyorduk hahahah [emoji3]
Soyle soyle icinde tutma [emoji16][emoji16]yav bizimde öyle sinirlendirmekten hoşlandığımız hocalarımız vardı ama ne bileyim sadfaf
Napam yav ben bunu sıgmam ben buna.@gtepro gel la sana bunu alalım şekil şükül yapar çekmediği yerde sırtlanır götürürsün
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...eli-detayli-bilgi-aciklama-da-397422371/detay
Ön koltuğu sokeriz panpaNapam yav ben bunu sıgmam ben buna.
Kim la o?Az önce yediğimiz c4ün sahibini gören var mı ? arabasını yakmaya gitmiş olabilir aman tutun
bilmem ışıklarda ben whatsappta @Koraykaya konuşurken babam bi topukladı baktım biri el sallıyo, adam bastı bizimki bi daha topukladı 100 m ilerde 2 boy oldu farkKim la o?
Sizin konsolun çalınmasından sonra aklıma hep BMW hırsızları geliyorValla çalarlar abi herşeyi beklerim ben.
oha geçmiş olsun hacı sıkıntı yok değil mi ? :/kapak coktu gemide herkes iyi cok sukur
Oba geçmiş olsun abi şimdi bir sürü zımbırtı.kapak coktu gemide herkes iyi cok sukur
Iyiyiz tersaneye gitcez muhtemelenoha geçmiş olsun hacı sıkıntı yok değil mi ? :/
maddi vs size zararı olmaz umarımIyiyiz tersaneye gitcez muhtemelen