Martın ilk haftasıydı lise 2 deydim okuldan kaçmıştık hasta olup rapor alırız dedik ama hastada olmadık zorla rapor almıstık cocukluk iste [emoji16]şubat soğuğunda karadenizde ?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Martın ilk haftasıydı lise 2 deydim okuldan kaçmıştık hasta olup rapor alırız dedik ama hastada olmadık zorla rapor almıstık cocukluk iste [emoji16]şubat soğuğunda karadenizde ?
Martın ilk haftasıydı lise 2 deydim okuldan kaçmıştık hasta olup rapor alırız dedik ama hastada olmadık zorla rapor almıstık cocukluk iste [emoji16]
Hocanın sw torosu vardı 8 kisi onu kaçırdık iterek hoca 2 saat arabasını aramıştı... arada arhavide görürüm ulan der sizden ne çektim benArtvinde kesinlikle normal insan yok eminim artık![]()
Hocanın sw torosu vardı 8 kisi onu kaçırdık iterek hoca 2 saat arabasını aramıştı... arada arhavide görürüm ulan der sizden ne çektim ben
Sinirlenince küfür ediyordu bizde sinirlendiriyorduk hahahah [emoji3]niye öyle bişi yaptınız![]()
![]()
Sinirlenince küfür ediyordu bizde sinirlendiriyorduk hahahah [emoji3]
Soyle soyle icinde tutma [emoji16][emoji16]yav bizimde öyle sinirlendirmekten hoşlandığımız hocalarımız vardı ama ne bileyim sadfaf
Napam yav ben bunu sıgmam ben buna.@gtepro gel la sana bunu alalımşekil şükül yapar çekmediği yerde sırtlanır götürürsün
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...eli-detayli-bilgi-aciklama-da-397422371/detay
Ön koltuğu sokeriz panpaNapam yav ben bunu sıgmam ben buna.
Kim la o?Az önce yediğimiz c4ün sahibini gören var mı ?arabasını yakmaya gitmiş olabilir aman tutun
![]()
bilmem ışıklarda ben whatsappta @Koraykaya konuşurken babam bi topukladı baktım biri el sallıyo, adam bastı bizimki bi daha topukladı 100 m ilerde 2 boy oldu farkKim la o?
Sizin konsolun çalınmasından sonra aklıma hep BMW hırsızları geliyorValla çalarlar abi herşeyi beklerim ben.
oha geçmiş olsun hacı sıkıntı yok değil mi ? :/kapak coktu gemide herkes iyi cok sukur![]()
Oba geçmiş olsun abi şimdi bir sürü zımbırtı.kapak coktu gemide herkes iyi cok sukur![]()
Iyiyiz tersaneye gitcez muhtemelenoha geçmiş olsun hacı sıkıntı yok değil mi ? :/
maddi vs size zararı olmaz umarımIyiyiz tersaneye gitcez muhtemelen