gel gel seni bi zeus mağrasına götüreyimde çelikleme yapalım sanaTamamdır zaten bende oralara gelmek için yer arıyorum .
gel gel seni bi zeus mağrasına götüreyimde çelikleme yapalım sanaTamamdır zaten bende oralara gelmek için yer arıyorum .
Burada internet o kadar kötü ki sayfaya yazıyorum, cevaplaya dokunduğum an internet gidiyor, çözemedim. Zaten herkes uyumuş, yarın akşam saatlerinde yol notlarımı paylaşırım daha iyi olur. Güzel bir güne uyanmanız dileğiyle, iyi geceler.
Sanada iyi geceler hacımneyse ben bi kere daha uyumayı deneyeyim, iyi geceler herkese
Ya satmasın ya. Ekonomik veya siyasal açıdan değil de çevreci bakıyorum. Sıfır araç satışı dursun. Belli yaş aralığındaki ve emisyonu yüksek araçlar toplatılıp ezilsin.Bence yine çok satar...
Jeep Grand Cherokee 5.2 ZJ lerde buna dahil olacaksa ben karşıyım [emoji23]Ya satmasın ya. Ekonomik veya siyasal açıdan değil de çevreci bakıyorum. Sıfır araç satışı dursun. Belli yaş aralığındaki ve emisyonu yüksek araçlar toplatılıp ezilsin.
Mobil
GünaydınGününüz aydın olsun gençler
stutgarttan dayım aradı, ötv indirimi olmaz diyor. bana güvenin.
hadi inşallah 6 kuruç indirim olacak sonra 8 kurış zam yapılacak çok bişey değişmicekPÜİS, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası
BENZİNDE İNDİRİM BEKLENİYOR
Rafineri çıkış fiyatlarında değişiklik beklendiği için, 10 Şubat 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzinin pompa satış fiyatında 6-7 kuruş indirim beklenmektedir. Motorin fiyatında ise 9 Şubat 2017-10 Şubat 2017 tarihleri arasında bir değişiklik beklenmemektedir.
gusüllüyken ben diyecem de daha şanssızım gusüllüykenHayırlı sabahlar