Oooosbulduk reisgünaydın beyler ooosgeldiniz @EmreKRC @bedirhan.
Oooosbulduk reisgünaydın beyler ooosgeldiniz @EmreKRC @bedirhan.
vallahi dehşet fikirBeyler bir fikrim var,
Bmw almanyadan, Motorsuz Bmw 7 serisi kasa alıp, buna 1,0 lpg Hyundai motoru bağlasak,
8 ileri tork konverterli ZF şanzımanı 1 litre motora yapıştırsak,
2017 model bmw 710 LPG diye satsak ,
Tutarmı?
Mantıklı ama başka motor atmak lazımBeyler bir fikrim var,
Bmw almanyadan, Motorsuz Bmw 7 serisi kasa alıp, buna 1,0 lpg Hyundai motoru bağlasak,
Tutarmı?
Beyler bir fikrim var,
Tutarmı?
En çok @motorsinann üzülür
nası üzüldüm nası üzüldüm
En çok @motorsinann üzülür
Hahahahahah doğru söylüyorsun abi bunlar hep fitaminsiz beslemekten hahahBenim okuduğum yıllarda daha büyük oluyorlardı. Yeni nesil hep düz duvar gibi. Hep gdolu besinler yüzünden
Hahahahahah doğru söylüyorsun abi bunlar hep fitaminsiz beslemekten hahah
Hocam kesinlikle tutar ama Hyundai İ10 nun 1.0 değil de daha çok 0.9 veya 1.0 ecoboostla iş yapar satar da zaten BMW'nin Tükiye için yapacağı tek bir şey var Mercedes'in CLA 'da yaptığı gibi yapmak 1.5-1.6 Dci motorla anlaşıp 1 serisi sedan getirmek öyle yaparsa-ki ben hiç istemiyorum- satışlarını 2'ye katlar her mahallede 1 serisi sedan görürüzBeyler bir fikrim var,
Tutarmı?
Yanlış yapmış ama onun ülkeye yaptığı yanlış kadar büyük değil...
nası üzüldüm nası üzüldüm
Abi benim neren çita gibi yav duba gibiyim.Konuşmuyum konuşmuyum diyorum ama, yeni nesil bildiğin çıta gibi. Benim neslim hep iri iri sallana sallana sallana gelirdi okula,
Bakın benim neslimdekilere Hadise , Aysun kayacı felan standartlar öyleydi. Şimdi standartlar yerlerde.
Abi benim neren çita gibi yav duba gibiyim.