hiç bla bla ile yolculuk yapan var mı?Panpa bla bla yap
hiç bla bla ile yolculuk yapan var mı?Panpa bla bla yap
Valla benim çevremden yapan kimse yok ama sanırım @istanbul abi yapmıştı zamanındahiç bla bla ile yolculuk yapan var mı?
Haklısın bu devirde herşey olur vallaYa panpa tanımadığım adamlarla yolculuk sevmiyorum burdan en azından muhabbetimiz var
a aa suna bak sen ya yurek yemısımde falan hanım hanım kendıne gel yırtarım agzını olum bulusmayın bırınızın ısı cıksın ne bılım yagmur yagsın felaket falan cıkmayın olm ayıp.
Beni de alın bari bende egedeyim
Yabsın geceler sbahıda söndürelim dansözü taunusun üstünde oynatıp rakı içecez
oha oha Bak benim işim çıktı ya hatun bekler beni
Araba bmw ama e30 mu anlayamadımE30 da mı la bu manyaklar
benıde aydınlatın yawazuhahah audi videosu dimi Sinan reis görmedi o konuyu izlemedi galiba onu ona da atalım
benıde aydınlatın yaw
bunu gormustum ya dayanamayıp kapatmıstım ızleyeyımmı sonuna kadar
Al kanki sinan reise ben öteki taraftan atayım
bunu gormustum ya dayanamayıp kapatmıstım ızleyeyımmı sonuna kadar
vayyy be bi tanışmaya gelemedik unutuldum hemenBen bugüne kadar kimseyi satmadım satmam
@pulusoglu kahvaltıda yürek yemiş beyler boşverin siz, onlar istanbulda 3 kişi toplamazken biz eğlenceli yemek etkinliğimizden storyler selfieler paylaşıp otopark Denizli olarak birlikteliğimizi pekiştirecez @Koraykaya @EmreKRC
Panpa sen demirbaş sın zaten merak etmevayyy be bi tanışmaya gelemedik unutuldum hemen
Bilemiyorum, yoksa Hakan abinin yaşlılık belirtileri mi ?Panpa sen demirbaş sın zaten merak etme
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bi şeye çok para verince ben
Al kanki sinan reise ben öteki taraftan atayım
Bilemiyorum, yoksa Hakan abinin yaşlılık belirtileri mi ?
Kıvır yavrum kıvır ah siz bide buna guveniyonuz bulusma icin kendini unutmasa iyidiryok yav az önceki konuda onların adı geçtiği için ekledim Denizli otopark etkinliği sensiz olmaz
selfie ve videoları görünce küfretmek yok tammam ?Kıvır yavrum kıvır ah siz bide buna guveniyonuz bulusma icin kendini unutmasa iyidir