milli parkta atarız sahile masa on numaraHakan abi bi organizasyon yapsın o zaman @alfhonso
milli parkta atarız sahile masa on numaraHakan abi bi organizasyon yapsın o zaman @alfhonso
Rakı balık deniz havası mismilli parkta atarız sahile masa on numara
NFS2 SEnfs 2 deki en yavaş araçtır kendisi.
Ekli dosyayı görüntüle 4292
Mclaren 373 kmh hızla en yüksek hızı yapsa da favorim Ford GT90 dı. O aracın tasarımına hayrandım. Hâlâ da hayranım..NFS2 SE
Duygularım depreşti unutamıyorum o kestirme yolları Mclaren F1'ı Jaguar XJ220'yi pioneer diye şifre yazılınca değişik bir araba geliyordu dinozor felan parçalanıyordu ahh be ne günlerdi.
Hocam müthiş bir şeydi yahu dönemine göre 1-0 öndeydi ondan sonra komşudaki Playstation 1 in başında oyalanılsın diye bırakılan çocuk olan ben Gran Turismo 1'İ oynadım o yıllardan beri aralıksız araba yarışı oyunu oynuyorum Gran Turismo'dan sonra hiç biri sarmıyor.Hele zamanında Colin Mcrae 3 vardı PS2 de sabahçı olarak okula gittiğim günlerde erken kalkar okula gitmeden önce yarım saat olsa da oynardım.Ağlayacak kadar duygulanıyorum böyle eski oyunları görünce...Mclaren 373 kmh hızla en yüksek hızı yapsa da favorim Ford GT90 dı. O aracın tasarımına hayrandım. Hâlâ da hayranım..
Güzel oyundu hocam. 99 dan 2003e kadar onu oynadım hep her şeyi aklımdadır.
O zamanlar vrally 2 vardı hocam. Transit le yardırırdık. Hatırlar mısınız bilemem.Hocam müthiş bir şeydi yahu dönemine göre 1-0 öndeydi ondan sonra komşudaki Playstation 1 in başında oyalanılsın diye bırakılan çocuk olan ben Gran Turismo 1'İ oynadım o yıllardan beri aralıksız araba yarışı oyunu oynuyorum Gran Turismo'dan sonra hiç biri sarmıyor.Hele zamanında Colin Mcrae 3 vardı PS2 de sabahçı olarak okula gittiğim günlerde erken kalkar okula gitmeden önce yarım saat olsa da oynardım.Ağlayacak kadar duygulanıyorum böyle eski oyunları görünce...
Colin Mcrae 3 yamulmuyorsam Colin Mcrae ölmeden önceki oyunuydu bu o zamanlar kablo bozuk olduğundan hep siyah beyaz oynuyordum.
EF SA NECaps lock için kusuruma bakmayın.
ŞU SESİ DUYMAK KADAR GÜZEL BİR NOSTALJİ YOKTU.
milli parkta atarız sahile masa on numara