Çay da kalmadı tabi haliyle
Yok çay var geç al
Çay da kalmadı tabi haliyle
nasılsın knkasss gardaşş
nasılsın knk
O zaman tek çare sevmek. Ama bulunduğun yeri değil, karşı cinsiyetten birini
Çünkü sevince göz birşeyi görmüyor. Ayaklar yerden kesilip yükseldiği için Paris'te bile olsan farketmiyor zaten, oluyor her yer sana Paris. İçimdeki romantiği zaptedemiyorum.
Bi de okurken hayat boyu sevip sevilebileceğin insanı buldunuz buldunuz beyler. Okuldan sonrası çok daha zor oluyor, genelde görücü usulüne kaçıyor iş. Kestirin gözünüze bi hanım hanımcık, sevdirin kendinizi.
he laaaa ben de spora gideceğim yine :SS:S:SSAynı be ya, haftasonu tatili bitti mesai saatlerinde gözüm telefonda takılmaya devam
he laaaa ben de spora gideceğim yine :SS:S:SS
Kendimi sevdirmek mi?İyi niyetiniz için çok teşekkürler ama kolay kolay olmuyor...Sanırım görücü üsulü bir yazgı çizilmiş yapacak bir şey yok gibi gibi
Ah be hocam herkesler bana çok yanlış geliyor.Ben kendim olmak beni böyle kabul edebilecek birini aramaktan bıkmadım usanmadım sanırım umutsuz vakayım.Belki de herkes gibi olmak gerekiyordur...
Git abi ama ayrı bi medeniyet var orda kendi arabanlar gitme 2 günde alt takımların ayarı kaçar Tarihi mekanları çok iyi bir zamanlar büyük bi medeniyet yaşamış orda sağolsun güzel de bi kale yapmışlar manzarası falan iyiydihahahah valla bergamayı bilmiyorm hiç gitmedim ama merak ediyorum bergama şehir tiyatrolarının başına denizliden yönetmen gitti
bizim ev var orada sokaklar dar arabasını seven gitmesin ama şirin yer güzel bayaGit abi ama ayrı bi medeniyet var orda kendi arabanlar gitme 2 günde alt takımların ayarı kaçar Tarihi mekanları çok iyi bir zamanlar büyük bi medeniyet yaşamış orda sağolsun güzel de bi kale yapmışlar manzarası falan iyiydi
Git abi ama ayrı bi medeniyet var orda kendi arabanlar gitme 2 günde alt takımların ayarı kaçar Tarihi mekanları çok iyi bir zamanlar büyük bi medeniyet yaşamış orda sağolsun güzel de bi kale yapmışlar manzarası falan iyiydi
Rica ederim...... Sonuna kadar okuyan herkese teşekkürler
Rica ederim
kendi arabam yok henüz de denizli yollarından daha kötü olacağını sanmam
Abi tüm yolları bu taşlardan döşemişler tarihi bi hava katsın diyeymiş sözde. Bi kaç cadde ve sokak haricinde asfalt yok ve taşlar çökmüş orda alt takım yaptıran yok. Böbrek taşı deyimi varya tam da bergama için söylenmiş. Denizli yollarına sükret