Hayaller hayatlar tablosuAl işte Yerli malına bak bi de ithala bak
Hayaller hayatlar tablosuAl işte Yerli malına bak bi de ithala bak
Şaşesi iyi olmayanlara yatırım yapıyoz yaaaa en iyisi yurt dışına gidelim orda araçlar daha ucuz :ASD aasdoksdfHayaller hayatlar tablosu
@alfhonso abi bunlar sapıttı bi baksana buraya
Parça pinçik oldum tek gecelik değil ömürlükten yanayım dostlar.Mercedesim param pulum varsa ve onun için geliyorsa hiç gelmesin uzasın...
Konu değişmeli bence yoksa buralar yanar yanar Hiç bitmeyecek konu açıyorum.
http://galeri2.uludagsozluk.com/340/jöleyi-basıp-arabesk-rap-dinleyince-apaçi-olmak_333436.jpg
Buna çakarsam site ayağa kalkar beni atarlar.İkisini dene tarafını seç
dopaısaduasdhasdahdha hahahahahah
Kendi cenazemmiş gibi ağlamazsam neyim.sana şöyle bakıp aşkm dese. oturup ağlar mısın
Ağlama lan beni de ağlatıcanKendi cenazemmiş gibi ağlamazsam neyim.
Büyüğümüzsün diye şeyettim abibana niye diyon polis miyim zabıta mıyım asdfasdf
Beyler bu arada ayıp ediyorsunuz onu da ekleyeyim.
Bu konun ederi 1buçuk dakikalık videodur adamlar 20 dakka gevelemişİkinci kez konuyu değiştirme girişimim geliyor.Aşağıdaki tartışmanın çok çok çok saçma olduğunu söylemiş miydim?
Bazen sadece çamur olmak istersin...Motor resimleri paylaşı0s yaa ne war bnda allah aşkna...
Sana güneş hep önünden vurmuş şarkısı geldi aklımaa...Bazen sadece çamur olmak istersin...
Hocam o değil saçma sapan yerlere çekmişler yok avrupa hb biner diğeride demiş onun arkası var daha güvenli bildiğin komedi gibi izledim.Mevzu basit eğer sedan vs hb araba kıyaslaması symbol-clio içinse formül basit clio hee yok üst mercedes e sedan mı mercedes A hb. mi dersen cevabını zaten biliyoruz.Bu konun ederi 1buçuk dakikalık videodur adamlar 20 dakka gevelemiş
Tamamen ihtiyacına ve zevkine kalmış bi şey. Birini galip çıkarmaya çalışmak çok fuzuli benim yer sıkıntım vardır ya da büyük arabaya ihtiyacım yoktur hatchback alırım başkası uzun sever büyük bagaj ister sedan alır bu kadar basit yok bagajı açınca sıcak kaçıyomuş da bilmem neHocam o değil saçma sapan yerlere çekmişler yok avrupa hb biner diğeride demiş onun arkası var daha güvenli bildiğin komedi gibi izledim.Mevzu basit eğer sedan vs hb araba kıyaslaması symbol-clio içinse formül basit clio hee yok üst mercedes e sedan mı mercedes A hb. mi dersen cevabını zaten biliyoruz.
Sıcak kaçıyormuş muhabbetine bayıldım.Sıcak kaçmasın aman diyim.Türkiye'de HB.-Sedan mantığı pek işlemiyor gücümüz asıl sedanlara yetmiyor çakma sedan alıyoruz.Ama gerçekten şasiye sonradan çakma sedanlar.Tamamen ihtiyacına ve zevkine kalmış bi şey. Birini galip çıkarmaya çalışmak çok fuzuli benim yer sıkıntım vardır ya da büyük arabaya ihtiyacım yoktur hatchback alırım başkası uzun sever büyük bagaj ister sedan alır bu kadar basit yok bagajı açınca sıcak kaçıyomuş da bilmem ne