azuahsudhasudh yarın terasta mangalla mı kutluyorsun ya da hangi restauranta gidiyorsun
locaya gelllazuahsudhasudh yarın terasta mangalla mı kutluyorsun ya da hangi restauranta gidiyorsun
animeorhan
Hiç de sevmem biliyo musun valla bak ifrit oluyorum ama komikanimeorhan
locaya gelll
Ajdjahdhahshh
Hadi lenArkadaşlar bu orhanın dışarda böyle mülayim masum müslüman görünümüne aldanmayın. adsfasdf
Hadi len
Evli barklı adamım ben ne yanlışımı gördün
Say ama hepsini sayma ajshahdhaha
Sonra nooldu?
E işte durdu...Sonra nooldu?
en iyi sewgili allahtır.Sonra nooldu?
Ben mustafa'yı alalım dedikçe bunlar baska isimler koydular ankete kanka aldırmadılar seni kusura bakma 3 ay sonra tekrar yazcam seniYa bi oylama var dediler locaya sözleşmeli panpa alınacakmış nooldu o gene mi mezuna kaldım gene mi işsizim
Sağolasın orhan babuş 3 aya panpa olurum heralde ben de olmazsa da çok önemli değilBen mustafa'yı alalım dedikçe bunlar baska isimler koydular ankete kanka aldırmadılar seni kusura bakma 3 ay sonra tekrar yazcam seni
Ajdhahsha hep hakan dısladı seni haberin olsunSağolasın orhan babuş 3 aya panpa olurum heralde ben de olmazsa da çok önemli değil
Sağolasın orhan babuş 3 aya panpa olurum heralde ben de olmazsa da çok önemli değil
Ajdhahsha hep hakan dısladı seni haberin olsun
Bizde R yok hatırlatırımlan inanmayın buna locada gönderiler duruyor sslerini atarım Hayır korkmuyo da
akşam yemeğinde yürek yedin heralde orhan kardeeeşşş
Bizde R yok hatırlatırım
Öyle yapcam çaktırma ya ajhahshahsonra gerekirse ilerden dönerim deme ama