Ölmeden önce yapmak istediğim şeylerden biri güzel hoş bir arabayla Nurburgring'i gazlamak.Çok fena beyler
Kanka gidersen beni de götür beÖlmeden önce yapmak istediğim şeylerden biri güzel hoş bir arabayla Nurburgring'i gazlamak.
Birlikte gideriz ayıpsın,bol patlamalı çatlamalı bir eğlence olur.Tabii hayal ya bu şimdi aklıma gelen ilk soru İntercity İstanbulpark'da neden LPG'li araba almıyorlar oldu.Kanka gidersen beni de götür be
Günaydın beyler sevgilime el kremi aldım gibi esprilerin olmadığı bir gün diliyorum
İşte bu yüzden dün mersoyu seçtim bizim hızlı gençler kadının büyüsüne kapılıp kadını seçtiler. Sonra neymiş de o kadın olsun şahinle doğanla dolaşırımmışEn azından otomobiller bir fırsat-bahane bulayım da şunu terk edeyim diye düşünmüyor.
İki dk kıskanma yaUlan dışarı çıkayım bi sabah kahvesi iceyim dedim de allahım her tarafta vıcık vıcık ergen ilişkileri evlerden ırak
Sen de öylesin dimiİki dk kıskanma ya
Beni göremiyolar camlarda film varSen de öylesin dimi
Ekli dosyayı görüntüle 4355 Günaydın beyler
Ulan dışarı çıkayım bi sabah kahvesi iceyim dedim de allahım her tarafta vıcık vıcık ergen ilişkileri evlerden ırak
azuhauahh günaydın bu harika
orhan sabah kahvesi mi yoksa yine yalnız birilerini bulurum da numara alışverişi falan diye mi düşünüyorsun yeme bizi şimdi
Cem uzan gibi hissettim kendimi [emoji23][emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sabah kahvesi olm kızımla beraber çıktık da zor attık eve kendimiziazuhauahh günaydın bu harika
orhan sabah kahvesi mi yoksa yine yalnız birilerini bulurum da numara alışverişi falan diye mi düşünüyorsun yeme bizi şimdi
Cok komiksin lan yasin beyBeni göremiyolar camlarda film var
Sabah kahvesi olm kızımla beraber çıktık da zor attık eve kendimizi