sakin ol abi 2018 sonu kalkıyor
2018 sonu dediğin olay 2018.12.31 yani 1 ocak 2019da kalkacak.Yani 46 ay sonra, o zamana kadar söverim ben
sakin ol abi 2018 sonu kalkıyor
o zamana kadar söv. sonra sövecek bişey kalmıyor2018 sonu dediğin olay 2018.12.31 yani 1 ocak 2019da kalkacak.Yani 46 ay sonra, o zamana kadar söverim ben
Allah acil şifalar versin inşallah. Mission Completed.Ekli dosyayı görüntüle 4366 Ekli dosyayı görüntüle 4367
Böyle bir şey gördüm beyler otopark.com panpaları olarak bu küçük kardeşimizi mutlu edelim mi
Allah şifa versin kardeşimizeEkli dosyayı görüntüle 4366 Ekli dosyayı görüntüle 4367
Böyle bir şey gördüm beyler otopark.com panpaları olarak bu küçük kardeşimizi mutlu edelim mi
Ekli dosyayı görüntüle 4366 Ekli dosyayı görüntüle 4367
Allah acil şifalar versin inşallah. Mission Completed.
Allah şifa versin kardeşimize
Amin inşallah sağlığı iyi olur ve mutlu olurbunun için gelmiştim başlığa şimdi gördüm
https://www.youtube.com/channel/UCpnqsPhlBcSdRCARdI4tT0A
Takip edelim lütfen. Sevindirelim kardeşimiz
Aga bu viraldi galiba ama bilen verse daha iyi açıklarMillet sevgilisine neler alıyor birde kosiflerden geliyormuş plaka içinde 15 gün uğraşmış
yüksek ihtimal kız big brotherdanmış galiba şimdi öğrendim ama bunu yapanda vardırAga bu viraldi galiba ama bilen verse daha iyi açıklar
Kıza f20 alırdım versin yanı versin yanı sıksın zf in gırtlağınıyüksek ihtimal kız big brotherdanmış galiba şimdi öğrendim ama bunu yapanda vardır
Bir 14 Şubatı daha atlattım. Yalnızlık rekorunu kırıcam. En uzun sap kalma rekoru.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mantıklı iki araba yanlamaya falan gidersiniz kurgu ekibinide çağırırsın utkuda kurrgu çekimleri halleder on numara 14 şubat hediyesi adqwKıza f20 alırdım versin yanı versin yanı sıksın zf in gırtlağını
Oğlum hacı dayı dedin Noyan geldi aklımaBen yatar hacı dayılar ve ablalar, Allah rahatlık versin.