Hayırdır abi rahat uyuyamadın mı gece?Her yanım ağrıyor yav bugün bana pek aymadı
Hayırdır abi rahat uyuyamadın mı gece?Her yanım ağrıyor yav bugün bana pek aymadı
alıHayırdır abi rahat uyuyamadın mı gece?
Hıı onlar kötü oluyor ya kıpırdasan canın yanıyoralı
yok 3 ay aradan sonra halı saha vardı dün
Hıı onlar kötü oluyor ya kıpırdasan canın yanıyor
Panpa bak şimdi bi tane temiz 318 is buluyosun tamam mı babana diyosun ki bu yoksa bende yokum seçimini yap diyosun sonra baban seni bi güzel kalaylayıp arabayı inceliyo aşık oluyo hemen 2 gün içinde alıp geliyosunuz.Of of bizim bmw işi şimdilik yattı gibi
ya olay beğenmeme durumu değil. Onunda aklında var istiyo almak ama bütçe işte. Biraz pahalı geldi.Panpa bak şimdi bi tane temiz 318 is buluyosun tamam mı babana diyosun ki bu yoksa bende yokum seçimini yap diyosun sonra baban seni bi güzel kalaylayıp arabayı inceliyo aşık oluyo hemen 2 gün içinde alıp geliyosunuz.
*Arabanın kendine aşık etmesi gerekiyo.
yada alın bi e21 güzelce toplayın bide inceden motora el atın tadından yenmez şaka şaka buna da bakabilirsiniz piyasada çok tutmuyo ama güzel araba. c180 w202 kasa bakabilirsiniz araştır biraz bmwnin yerini dolduramaz amaya olay beğenmeme durumu değil. Onunda aklında var istiyo almak ama bütçe işte. Biraz pahalı geldi.
ailede çifte vatandaş olan yok ki getirelim alakası yok ama yazdımyada alın bi e21 güzelce toplayın bide inceden motora el atın tadından yenmez şaka şaka buna da bakabilirsiniz piyasada çok tutmuyo ama güzel araba. c180 w202 kasa bakabilirsiniz araştır biraz bmwnin yerini dolduramaz ama
Ben bi bulsam vatandaşlık s15 nissan alıp getiririmailede çifte vatandaş olan yok ki getirelim alakası yok ama yazdım
Bizim şey var aslında annemin kuzeninin karısı makedonya vatandaşlığı var galiba [emoji23] dedem yugoslavya gmçmeni ama vatandaşlığı yok galiba. Durumlar çok değişik [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Ben bi bulsam vatandaşlık s15 nissan alıp getiririm
Bizim şey var aslında annemin kuzeninin karısı makedonya vatandaşlığı var galiba [emoji23] dedem yugoslavya gmçmeni ama vatandaşlığı yok galiba. Durumlar çok değişik [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
babamı ikna etsem bi bu zaten audiden para kalıyo bunun üstüne bi ef kasa civic gömerim
Beyler 19 yasinda karaciger ölmüş benim
Zenfone 2 laser varsende de mi zenfone 2 var ?
Hay o dispaçır yazan elinee@maximaorhan sen misin la o dispaçır ?
Abi yemin ediyorum yine rüyamda gördüm seni hatta çocukla yengeyi de gördüm noluyo bana çık rüyalarımdanHay o dispaçır yazan elinee
Beyaz lan benim arabam
Lan olm beni daha önce görmedin etmedin nası görüyon beni rüyandaAbi yemin ediyorum yine rüyamda gördüm seni hatta çocukla yengeyi de gördüm noluyo bana çık rüyalarımdan