Aynı anda ntvspor ve deve güreşi izlerken, foruma bakıyorum ve internette araştırma yapıyorum. Bakın arkadaşlar Google Search: Multitasking![]()

Aynı anda ntvspor ve deve güreşi izlerken, foruma bakıyorum ve internette araştırma yapıyorum. Bakın arkadaşlar Google Search: Multitasking![]()
işte bunlar hep kültür hep birikimAynı anda ntvspor ve deve güreşi izlerken, foruma bakıyorum ve internette araştırma yapıyorum. Bakın arkadaşlar Google Search: Multitasking![]()
Reklamların müzikleriyle yatıp yuvarlanan develer müthiş kliplerin altına imza atıyorlar.işte bunlar hep kültür hep birikim![]()
Reklamların müzikleriyle yatıp yuvarlanan develer müthiş kliplerin altına imza atıyorlar.![]()
abi o güreşen develerin arabadan fazla fiyatı var 70 bin den başlayıp 200 bine kadar çıkıyor namına göreForumun konseptini iyice kaydırdık ya, helal bize.Petrolhead'den deve hörgücüne ne ara geçtik biz ya... Benzin zamlarından mı oldu acaba böyle...
assss......abi o güreşen develerin arabadan fazla fiyatı var 70 bin den başlayıp 200 bine kadar çıkıyor namına göre![]()
bizim kahveci salih abi geçen deveyi sattı edirneden gitti yeni deve aldı araba piyasası gibi piyasası var valla güreşcisi ayrı gezinti devesi ayrı bakımı falan var onların her sabah 7 de kalkıp dükkandan önce deveye gidiyor adamassss......
O parayı verdikten sonra ben de gece gündüz deveye giderim konuşturmayın public başlıkta benibizim kahveci salih abi geçen deveyi sattı edirneden gitti yeni deve aldı araba piyasası gibi piyasası var valla güreşcisi ayrı gezinti devesi ayrı bakımı falan var onların her sabah 7 de kalkıp dükkandan önce deveye gidiyor adam![]()
O parayı verdikten sonra ben de gece gündüz deveye giderim konuşturmayın public başlıkta beni![]()
bizim kahveci salih abi geçen deveyi sattı edirneden gitti yeni deve aldı araba piyasası gibi piyasası var valla güreşcisi ayrı gezinti devesi ayrı bakımı falan var onların her sabah 7 de kalkıp dükkandan önce deveye gidiyor adam![]()
her güreşten para kazanıyor ama abi cüzzi her kazandığı güreşte deve nam kazanıyor oda 10 bin tl falan fiyatını arttırıyor kaybedincede aynı şekilde değer kaybediyor güreş başına asıl karı satarken yapıyorsun yaniO parayı verdikten sonra ben de gece gündüz deveye giderim konuşturmayın public başlıkta beni![]()
mesela nazilli güreşlerinde birinci oldu diyelim deve kilim ,altın, kupa, falan veriyorlar aynı zamandada devenin namı artıyor her güreş başına kazandığı maç başına fiyatları değişiyor 1. 2. 3. ye farklı şekilde ödüller veriliyor ama asıl kar deveyi satarken oluyorazuhasuahsfuha![]()
![]()
kazananların ödülleri nasıl hacı ?
adamlar akıyor maşallah çay bardağı yerine pet bardak@Koraykaya @berkertekin
Nazilliden abim gönderdi![]()
Ekli dosyayı görüntüle 4535
bi de video var onu da atmaya çalışacam![]()
adamlar akıyor maşallah çay bardağı yerine pet bardak![]()
hahaha adamlar klarnetide getirmiş masaya daha ne olsun öndede deve mis gibi içmelik ortam en kral meyhanede böyle ortama nasıl hesap kitlerler allah biliyorvideoyu whatsappınıza gönderdim![]()
Beyler forumda akşama deve güreşleri ve deve piyasası diye başlık mı açsam ?asdwqdw
Rock'nRoll havalarıyla Vivident reklamı dönüyor, tarzını marzını birşeyler diyor, altta deve köpürmüş çeneyi titretiyor xDReklamların müzikleriyle yatıp yuvarlanan develer müthiş kliplerin altına imza atıyorlar.![]()
Rock'nRoll havalarıyla Vivident reklamı dönüyor, tarzını marzını birşeyler diyor, altta deve köpürmüş çeneyi titretiyor xD