Bu sefer hem güldürmedim, hem düşündürmedim. Bommboş adam profili çizdim. Üzgünüm.asdf abi ya![]()
Üzdün![]()

Bu sefer hem güldürmedim, hem düşündürmedim. Bommboş adam profili çizdim. Üzgünüm.asdf abi ya![]()
Üzdün![]()
55 ten satılan leon 74ten geldi , digerlerinide göreceğizToyota mı çıldırmış, yoksa tüm markaların yeni fiyatlamaları bu şekilde mi olacak? Malum Şubat, Mart'tan itibaren yeni fiyatları göreceğiz deniyordu.
https://www.toyota.com.tr/#/iframe/https://turkiye.toyota.com.tr/middle/fiyatl_aksesuar.html
Fiyatlar hakkında kısa özet geçeyim:
2015'te 53 bin küsur olan Corolla 1.33'ün şuan 2016 modelinin satış fiyatı 60.950 lira, 2017 modelinin satış fiyatı 66.950 lira (kampanyasız şekli 73.900, indirimle bu şekilde olmuş).
Yaris 1.0 life 2015'te 41-42 bin lira gibi bir şeydi, şuan 2016 modelini 47'ye 2017 modelini ise 52 bine koymuşlar.
Herkes arabasına sıkı sıkı sarılsın.![]()
Bu E30'lar ve E46'lar dışındaki BMW'lerin yüzüne bakmıyorum arkadaşlar.
merabayın beyler![]()
Ooo ojgeldin beamerabayın beyler![]()
Bugunu aileye ayırdımNeyabuyon be ya çıkamadın nişan alışverişinden![]()
Hojbuldum beaOoo ojgeldin bea![]()
Bugunu aileye ayırdım2 saattir babama araba videoları izletiyom
beetle testinden basladım nurburgdeki gazlamalara kadar geldim
adamı subaruya ikna edemiyorum yav
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı beaHojbuldum beanaparsın
Ama basarısızOoo operasyon var![]()
![]()
Ama basarısızhic yoktan bi japona bari ikna etsek
Bi ara ef kasaya merak salmıstı sonra eg sonra vazgecti
Ben bi tane saxo bulmuştum 30k da Bursa'da 1.4 10 liraydı ikna edemedim gitti araba hemen çok temizdi yaBi ara ef kasaya merak salmıstı sonra eg sonra vazgectiintegra alacaktı bi ara ankaraya gitti 2 tane bakmıs ikiside çöp cıkınca ondan da vazgecti
Bi ara ef kasaya merak salmıstı sonra eg sonra vazgectiintegra alacaktı bi ara ankaraya gitti 2 tane bakmıs ikiside çöp cıkınca ondan da vazgecti
Bende oyle bi 318 is bulmustum dedim bak alalım cok iyi netcen bmwyi dedi araba ertsi gun satılmıstı bide 99 special primera bulmustum bi abide 15 e vercekti arabayı bana bizde de kazalı fpcus vardı dedim arabayı 500 tl zararına ver bunu alalım dedim cıtır modifiyeliydi primera adam 1 ay sonra baskasına 16 bucuga sattı alan adam duvarda patladı yazık oldu arabayaBen bi tane saxo bulmuştum 30k da Bursa'da 1.4 10 liraydı ikna edemedim gitti araba hemen çok temizdi ya
Araba işi kısmet olcak para koycan cebine beklicen denk geldiği gibi atlıcan ben Şahin'i Yen'i satmıştım para vardı ama babam razı olmadı ne gerek var falan şimdi yine bakıyorum kısmet belki alırım bişeylerBende oyle bi 318 is bulmustum dedim bak alalım cok iyi netcen bmwyi dedi araba ertsi gun satılmıstı bide 99 special primera bulmustum bi abide 15 e vercekti arabayı bana bizde de kazalı fpcus vardı dedim arabayı 500 tl zararına ver bunu alalım dedim cıtır modifiyeliydi primera adam 1 ay sonra baskasına 16 bucuga sattı alan adam duvarda patladı yazık oldu arabaya