Beyler Youtube mobil'e yeni gümcelleme geldi. Yav güncellemeden sonra like ve dislike butonları kayboldu. Sırf bende mi sıkıntı var yoksa herkesde mi sıkıntı var. Bilen varsa bi aydınlatıversin beni.
oyundayım bitince bi bakayım
Beyler Youtube mobil'e yeni gümcelleme geldi. Yav güncellemeden sonra like ve dislike butonları kayboldu. Sırf bende mi sıkıntı var yoksa herkesde mi sıkıntı var. Bilen varsa bi aydınlatıversin beni.
Acaba millete çok dislike atıyom diye bende çalışmıyor mu yav şaka şaka hep like atıyom ben.
Saka saka bende like atmistim da o videoya ss alcam diye disslike yaptım artık uygulamayı da kapattım kusura bakmaAcaba millete çok dislike atıyom diye bende çalışmıyor mu yav şaka şaka hep like atıyom ben.
Ben full dislike atıyorum bunların videolara yazuhahahah testi beğenmedin mi asdfasdfasdf
bende de çalışıyo bu arada
Düzelmiyor onuda yaptım uygulamayı silecem bakalım o zaman nolcak.Aç kapa düzelir
Eyvallah reis eyvallah...Ben full dislike atıyorum bunların videolara ya
Aboneniz de değilim zaten her videonuza disslike+report atıyorum kanalı kapattırcamEyvallah reis eyvallah...
Yaradan sormayacak mı reis neden böyle yaptın diye??????Aboneniz de değilim zaten her videonuza disslike+report atıyorum kanalı kapattırcam
Otoparkcom'a karşı paralel yapılanma gerekçem var ahdhahshYaradan sormayacak mı reis neden böyle yaptın diye??????
Ne paraleli yav Eyyyyyyyy Otopark siz kimsiniz ya?Otoparkcom'a karşı paralel yapılanma gerekçem var ahdhahsh
Ulan zaten bende bi İnsta stories çalışmaz bi Youtube çalışmaz anlamadım gitti yav.
Samsunkkk telefonumun markası taaam mı???markası neydi telefonun