Samsunkkk telefonumun markası taaam mı???
he tmm markadan değil o uygulamadandır sil yükle yeniden asdfasdf
Samsunkkk telefonumun markası taaam mı???
Bi reset atacam zatende arka camı yaptırmayı bekliyom.Ulab benim note 2 ve note 5 bile taş gibi ceyhun artık hangi amaclar ile kullanıyosan telefonunu itaatsizlik yapmaya başlamış sana
Napayım benim telefonu alacağımız zaman 7 daha gelmemişti bende 6s almak istemedim. O yüzden Samsung'a döndüm aslında Op3 alacaktım ama planlar degişti bi anda.Ya işte alıyosunuz samsung uğraşıyosunuz böyle alıyosun elma devam ediyosun
Bak ben 1 tane s2 1 tanede s3 eskittim üstüne şimdi de note 2 ve note 5 kullanıyorum.Ya işte alıyosunuz samsung uğraşıyosunuz böyle alıyosun elma devam ediyosun
Karışık seviyom ben sade olunca diyet tostu gibi oluyo.O yeşilli çocuk var ya çok karışık ios güzel valla
Üfffff ne gömerdim beee.Kavurmalı olsa iyi giderdi be
Bence kokoreç demek parayla rezil olmak demek 8-9 yaşından beri iskembe içerim bol acılı sirkeli ama kokoreç kokusundan olsa gerek hoşuma gitmiyor .kokoreç olaydı daha iyiydi
aynen ya ne kadar temizlersen temizle onun kokusu çıkmaz bileBence kokoreç demek parayla rezil olmak demek 8-9 yaşından beri iskembe içerim bol acılı sirkeli ama kokoreç kokusundan olsa gerek hoşuma gitmiyor .
Ne rezil olmasi demeyin hangi organ olduğunu biliyorsjnuz
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence kokoreç demek parayla rezil olmak demek 8-9 yaşından beri iskembe içerim bol acılı sirkeli ama kokoreç kokusundan olsa gerek hoşuma gitmiyor .
Ne rezil olmasi demeyin hangi organ olduğunu biliyorsjnuz
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen ya ne kadar temizlersen temizle onun kokusu çıkmaz bile
Kokoreçi gerçekten güvenilir bi yerde yerseniz hiç sorun yok ama yapanında iyi yapması lazım tabi. Üfff bide yanında acı turşu suyu varya felaketttt canım çekti ya bak şimdiadamlar artık işi fabrikasyona döktü, denetimler vs eskisi gibi değil güvenilir yerlerden yediğiniz sürece sıkıntı yok . sizin mantıkla sucukta yememek lazım malum o da bağırsağa basılıyor
Gününüz aydın olsun gençler