ogün bende resim çekmiştim söyleyecektim ama sitenin resim boyut olayından dolayı yükleyemedim sonra unutmuştumLogoyu kapatınca da arabanın markası hiç mi hiç belli olmuyor. Bmw mi o [emoji19]

adam hem araba tanıtıyor hemde gizliyor

ogün bende resim çekmiştim söyleyecektim ama sitenin resim boyut olayından dolayı yükleyemedim sonra unutmuştumLogoyu kapatınca da arabanın markası hiç mi hiç belli olmuyor. Bmw mi o [emoji19]
Tr plaka mı ya bu ben de ilk kez gördüm bakŞu Volvo'nun modelini bilen var mı? Yeşilyurt'ta bir ara sokakta rastladım, ilgimi çekti fotoğrafını çektim ama araç hakkında bilgim yok.
el freni çekseydin abi genel olarak kullanılan bir taktik ama tabi duologic biraz sıkıntıBugün direksiyon dersine punto ile girdim Allah Punto kullananlara sabır versin. O nasıl bir şanzıman öyle arabayı geri kaçırmayım diye akla karayı seçtim(dualogic)
Tr plaka mı ya bu ben de ilk kez gördüm bak
El freni de çekemiyorum ki panpa ben yürüme engelliyim ya elden gaz kumandalı Tertibat la araba kullanıyorum bir yandan gaz verip diğer elimle el freni yaptım diyelim direksiyonu kim tutacakel freni çekseydin abi genel olarak kullanılan bir taktik ama tabi duologic biraz sıkıntı![]()
geçmiş olsun. hakısın. bi yokuş kalkış destek şart pnp.El freni de çekemiyorum ki panpa ben yürüme engelliyim ya elden gaz kumandalı Tertibat la araba kullanıyorum bir yandan gaz verip diğer elimle el freni yaptım diyelim direksiyonu kim tutacak![]()
Şu Volvo'nun modelini bilen var mı? Yeşilyurt'ta bir ara sokakta rastladım, ilgimi çekti fotoğrafını çektim ama araç hakkında bilgim yok.
oooo senin bilmediğin araba mı çıktıTr plaka mı ya bu ben de ilk kez gördüm bak
Valla ilk kez gördüm lanoooo senin bilmediğin araba mı çıktı![]()