Ederim valla ama sürmem demedim. Boş olduğu için ekstra zorlayarak kullanırım gavur malınıWhatsappta da boş arabadan nefret ederim diyo[emoji2]
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Ederim valla ama sürmem demedim. Boş olduğu için ekstra zorlayarak kullanırım gavur malınıWhatsappta da boş arabadan nefret ederim diyo[emoji2]
Lan ben sümbüle binince Cruise Control varmı diye sordum arabada ABS yoktu o derece gırtlakcıyım benolm adam sümbülü beğendi la çok mu dolu arabaydı sümbül![]()
Lan ben sümbüle binince Cruise Control varmı diye sordum arabada ABS yoktu o derece gırtlakcıyım ben.
Lan olum düzenle hemen şunu yerleri karıştırdınCourier'e gel gör ısıtması bile var
Güzelim Whatsapp'ı şahtı şahpaz ettiler.
Daha fazla ram yemekten ve alan kaplamaktan başka bir halta yaramıyor. Kardeşim her uygulamayı birbirine benzetirseniz ne farkı kalacak ? Kıskanç çocuklar gibiler yemin ediyorum, biri bir şey yapınca öbürü de tutturuyor ben de yapıcam diye.Güzelim Whatsapp'ı şahtı şahpaz ettiler.
abi dehşet makine. Burdan sahibini tebrik ediyorum. Abi harika araç toplamışsın. Genç zamanlarında olsan kim bilir neler yapacan. Helal olsun ellerine sağlıkyav video gelmiş haberimiz yok, niye bildirim gelmedi ki acaba ?
Hay maşallah gümbür gümbüryav video gelmiş haberimiz yok, niye bildirim gelmedi ki acaba ?
Yaklasık yarım saat icpnde izlemeye baslarım merakla bekliyordumyav video gelmiş haberimiz yok, niye bildirim gelmedi ki acaba ?
Gaza çökünce kalbim pır pır ediyor, istemsiz bir korku sarıyor içimi. Ne makineler var yahu..yav video gelmiş haberimiz yok, niye bildirim gelmedi ki acaba ?
değmek ne kelime EF-SA-NEBeyler testi tabletten mi izleyeyim yoksa tvden mi? Görüntüler falan tvden açmaya değer mi![]()
Sesler falan çok güzel yadeğmek ne kelime EF-SA-NE
araba hızlı ve öfkeli filminden fırlamış gibi ya harika. Her gazdan çektiğinde pat edişi offffff. Duygulara kelime bulamıyorum.Sesler falan çok güzel ya