Panpa erkencisinGünaydın panpalar![]()
Reis sende bizi koparıyon ayakta uyuyorum resmen ya yapma etme zulüm çektirme banaGeri uyudum uyandım geldim![]()
işsizlik böyle bişiReis sende bizi koparıyon ayakta uyuyorum resmen ya yapma etme zulüm çektirme bana![]()
abi helal olsun. Ben bu saatlerde zor uyanıyorum ya. Herkese günaydın.Geri uyudum uyandım geldim![]()
benim işim var amaişsizlik böyle bişi![]()
Gecmis olsunaz önce aklımız yuvasından fırladı. Gece karanlığında sol şeritte sanırım bütün bir tamponun üstünden geçtik. Babam geçerken direksiyonu filan kırdı biraz ama ı-ıhh. Öndeki hasar klasik tampon altı karlık çıkmış, yerine taktık. Ama alttan çıkarken arka tampon biraz hasar almış. Elle onu da bu kadar toparladık. Neyse ki hızımız 80-90 civarlarıydı.
"Yahu bomboş yolda ne olacak" deyip gece karanlık yolda gazlayan arkadaşları ayıltması dileğiyle...
Ekli dosyayı görüntüle 4723 Ekli dosyayı görüntüle 4724
Panpa derse geldimPanpa erkencisin![]()
abi bunu çaktırmadan kaldıralım bi depoya kilitleyelim ne bu böyle ya kimse görmesin ama bizim olsun gizlice yaşarız bunla sevdamızı
geçmiş olsun iyi dersler o zaman ne diyekhPanpa derse geldim![]()
Marina Yönetimi zenginler yatı Nası bağlarlar temalıgeçmiş olsun iyi dersler o zaman ne diyekh![]()
Marina Yönetimi zenginler yatı Nası bağlarlar temalı![]()
MB Ponton. Birisi alsa da restore etse.