Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası ben aynı fikirde değilim.Opel zaten 70'li yıllara kadar Mercedes ile aynı imaja sahip firmaydı.50'lere inersek Almanya'da Opel En iyi otomobil üreticisi idi.Ben 2000'li yılların başına kadar ürettiği her otomobilin ortalama üzeri "İyi araba"diyebileceğim arabalar ürettiğini düşünüyorum.Bir bocalama dönemi,kronik problemli araçlar dönemi oldu ama şuan yine ortalamanın üzerindeler diye düşünüyorum.Gayet sıkı,tok,sürüşü bir Ford kadar olmasa da keyifli araclar olduğunu düşünüyorum.Astra K 1.6 200 ps Opcline iddialı duruyor mesela,yeni Insignia'yı görmek gerek.Ben opeli geçmişten beri severim 1970'li yıllarda çocukluğum Admiral ve 80 li yıllar Ascona'nın içinde geçti.Benim Opel sevgim dinmez:)
Abi yazdıklarına "...şu an yine..." diye başlayan kısma kadar %100 katılıyorum zaten :) Şimdiki arabaları da showroom'larda gayet iyi duruyor (yeni Astra'yı ayrı tutuyorum, içi bana çok kalitesiz geldi). Balonlar kullanım sırasında patlıyor. Corsa E test aracı elimdeyken satış temsilcisinin üstüne döküldü. Meriva zaten elimizde kaç yerinden ayrı ayrı patladı. Çevremde 3-4 tane Astra J 0 km alınmış araçlarda düzeltilemeyen sorunlar yaşandı. Çevremde sadece 1 (yazıyla bir:)) tane arkadaşım yeni aldığı Astra J aracından memnun. Corsa D, Astra H modelleri, tüm kronik sorunlarına rağmen benim gözümde son üretilen sağlam Opel'lerdir. :)

d2fb77af0654d1cd5585385ebb2b3125.jpg

Geçen gün dolmuşa bindim , şöfor dediki Durak harici indirmek yasakmış ..

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...